Рецепт Пишні млинці фото

Пишні млинці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Молочні продукти, Молоко
Пісні страви
На вечерю, Для дітей, На сніданок
Випічка, Млинці

Пишні і товстенькі млинці можна приготувати не тільки з дріжджового тіста. Тісто по цьому рецепту готується швидко, а млинці вийдуть саме такими, як ви і хотіли - пишними і м'якими.

Хтось любить тонкі млинці, хтось - пишні і товстенькі. Кому-то млинці потрібні, щоб загортати в них начинку, кому-то - щоб намазати варенням або медом і з'їсти без начинки. Цей рецепт приготування пишних млинців - саме для тих, хто не буде загортати в млинець начинку. Адже млинець виходить досить пишним і товстенький. Такі млинці дуже смачні, коли ще гарячі. Хоч і кажуть, що гаряче тісто шкідливо для шлунка, але в моїй родині всі млинці з'їдалися мало не зі сковорідки. Як приготувати пишні млинці - читайте в рецепті і, сподіваюся, що по фотографіях ви зможете повторити всі процеси. Якщо млинці будуть прилипати при смаженні до сковороди - долийте в тісто трохи рослинного масла. Удачі вам і смачних млинців!

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Молоко - 0, 5 L
  • Яйце - 3 штуки
  • Розпушувач для тіста - 10 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
пишні млинці - фото крок 1
Просіваємо в глибоку миску борошно, додаємо розпушувач, сіль і цукор. По бажанню, можна додати дрібку ванільного цукру. Перемішуємо.
пишні млинці - фото крок 2
В іншому посуді збиваємо яйця з теплим молоком до однорідності. Додаємо тепле розтоплене вершкове масло, перемішуємо.
пишні млинці - фото крок 3
Вливаємо суміш мололка і яєць з вершковим маслом в змішані сухі інгредієнти. Ретельно розмішуємо до однорідності, в тесті не повинно бути грудочок.
пишні млинці - фото крок 4
Тісто у нас вийде досить густим - гущі, ніж на звичайні тонкі млинці, і пожиже, ніж на оладки.
пишні млинці - фото крок 5
Добре розігріваємо сковороду, на якій будемо пекти млинці. Перед випічкою першого млинця, краще злегка змастити сковороду маслом. Наливаємо на сковороду порцію тіста і розподіляємо по всій поверхні сковороди. Тісто сама не розтечеться, тому допомагаємо собі ложкою.
пишні млинці - фото крок 6
Випікаємо млинець з одного боку, накривши сковороду кришкою.
пишні млинці - фото крок 7
Потім перевертаємо млинець і випікаємо його другу сторону, вже не накриваючи кришкою сковороду.

Схожі рецепти