Пишні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Пишні і товстенькі млинці можна приготувати не тільки з дріжджового тіста. Тісто по цьому рецепту готується швидко, а млинці вийдуть саме такими, як ви і хотіли - пишними і м'якими.
Хтось любить тонкі млинці, хтось - пишні і товстенькі. Кому-то млинці потрібні, щоб загортати в них начинку, кому-то - щоб намазати варенням або медом і з'їсти без начинки. Цей рецепт приготування пишних млинців - саме для тих, хто не буде загортати в млинець начинку. Адже млинець виходить досить пишним і товстенький. Такі млинці дуже смачні, коли ще гарячі. Хоч і кажуть, що гаряче тісто шкідливо для шлунка, але в моїй родині всі млинці з'їдалися мало не зі сковорідки. Як приготувати пишні млинці - читайте в рецепті і, сподіваюся, що по фотографіях ви зможете повторити всі процеси. Якщо млинці будуть прилипати при смаженні до сковороди - долийте в тісто трохи рослинного масла. Удачі вам і смачних млинців!
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Молоко - 0, 5 L
- Яйце - 3 штуки
- Розпушувач для тіста - 10 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки