Млинці на кефірі пишні
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще, ніж пишні, смачні, запашні млинці на сніданок? Дивимося рецепт приготування млинців на кефірі пишних і готуємо улюбленим сніданок у ліжко!
Зазвичай я готую млинці на воді, але тут вирішила спробувати додати мінеральної води - цікаво вийшло. Для приготування млинців на кефірі обов'язково потрібно використовувати розпушувач, інакше пишними вони не вийдуть.
- Кефір - 150 мілілітрів
- Мінеральна вода сильногазована - 100 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Рослинна олія - За смаком
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно - 200-250 грам
1
1. Збиваємо яйця з цукром.
2
2. Додаємо розпушувач, кефір і мінеральну воду, перемішуємо. Починаємо всипати борошно і замішувати, по консистенції тісто має нагадувати густу сметану.
3
3. Починаємо смажити млинці. Масла не шкодуйте (що, млинці можуть досить жирними). Викладаємо тісто столовою ложкою.
4
4. Смажимо з двох сторін. Млинці повинні піднятися і стати пишними. Ось і готові наші млинці на кефірі пишні! Нічого складного, як і обіцяла. Подати їх можна з медом, згущеним молоком, варенням. Смачного!