Пиріжкові тісто
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування тіста для пиріжків - в допомогу кожному, хто зібрався смажити свої улюблені пиріжки. Тісто виходить м'яким і ніжним, випікати з нього - одне задоволення.
Пиріжки - традиційна російська випічка, яку люблять, напевно, всі без винятку. З начинкою все гранично зрозуміло - вона може бути практично будь-який, і приготувати її нескладно. А ось приготувати пиріжкові тісто - завдання куди складніше, саме в ньому - вся заковика. Щоб полегшити ваше завдання - дам простий рецепт тіста для пиріжків. Якщо зробите все в точності так, як написано нижче, то пиріжкові тісто вийде ідеальним.
Отже, як приготувати тісто для пиріжків:
1. Для початку вам потрібно змішати 5 грам дріжджів і 1 1/2 (півтора) склянки борошна з 1 склянкою теплої води (або молока). Руками ретельно замісити тісто з цих інгредієнтів. Місити потрібно близько 10 хвилин. НЕ lenitesy - інакше тісто вийде жорстким.
2. Сліпи з тесту з тіста, залиште його в тепле місце піднятися на 1 час.
3. Через годину добре вибийте піднялося тісто лопаткою, додайте пару яєць, сіль, 1 столову ложку масла і достатня кількість борошна. Місіть знову. Тісто має бути м'яким - тільки тоді пиріжки вийдуть хорошими. Коли тісто стане м'яким, як шкіра немовляти, відправляємо його в тепле місце ще на півгодинки, щоб воно ще раз піднялося.
4. Власне, от і все - коли тісто підніметься, його можна використовувати для приготування пиріжків. Пиріжки обсмажувати в олії з вашої улюбленої начинкою.
Хай щастить! Сподіваюся, у вас все вийде!
- Вода - 1 Склянка (тепла, можна використовувати молоко)
- Дріжджі - 5 грам
- Мука - 1, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 2-3 штук
- Олія - 1 Ст. Ложка
Отже, як приготувати тісто для пиріжків:
1. Для початку вам потрібно змішати 5 грам дріжджів і 1 1/2 (півтора) склянки борошна з 1 склянкою теплої води (або молока). Руками ретельно замісити тісто з цих інгредієнтів. Місити потрібно близько 10 хвилин. НЕ lenitesy - інакше тісто вийде жорстким.
2. Сліпи з тесту з тіста, залиште його в тепле місце піднятися на 1 час.
3. Через годину добре вибийте піднялося тісто лопаткою, додайте пару яєць, сіль, 1 столову ложку масла і достатня кількість борошна. Місіть знову. Тісто має бути м'яким - тільки тоді пиріжки вийдуть хорошими. Коли тісто стане м'яким, як шкіра немовляти, відправляємо його в тепле місце ще на півгодинки, щоб воно ще раз піднялося.
4. Власне, от і все - коли тісто підніметься, його можна використовувати для приготування пиріжків. Пиріжки обсмажувати в олії з вашої улюбленої начинкою.
Хай щастить! Сподіваюся, у вас все вийде!