Рецепт Пиріжкові тісто фото

Пиріжкові тісто
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий рецепт приготування тіста для пиріжків - в допомогу кожному, хто зібрався смажити свої улюблені пиріжки. Тісто виходить м'яким і ніжним, випікати з нього - одне задоволення.

Опис приготування:

Пиріжки - традиційна російська випічка, яку люблять, напевно, всі без винятку. З начинкою все гранично зрозуміло - вона може бути практично будь-який, і приготувати її нескладно. А ось приготувати пиріжкові тісто - завдання куди складніше, саме в ньому - вся заковика. Щоб полегшити ваше завдання - дам простий рецепт тіста для пиріжків. Якщо зробите все в точності так, як написано нижче, то пиріжкові тісто вийде ідеальним.

Отже, як приготувати тісто для пиріжків:

1. Для початку вам потрібно змішати 5 грам дріжджів і 1 1/2 (півтора) склянки борошна з 1 склянкою теплої води (або молока). Руками ретельно замісити тісто з цих інгредієнтів. Місити потрібно близько 10 хвилин. НЕ lenitesy - інакше тісто вийде жорстким.

2. Сліпи з тесту з тіста, залиште його в тепле місце піднятися на 1 час.

3. Через годину добре вибийте піднялося тісто лопаткою, додайте пару яєць, сіль, 1 столову ложку масла і достатня кількість борошна. Місіть знову. Тісто має бути м'яким - тільки тоді пиріжки вийдуть хорошими. Коли тісто стане м'яким, як шкіра немовляти, відправляємо його в тепле місце ще на півгодинки, щоб воно ще раз піднялося.

4. Власне, от і все - коли тісто підніметься, його можна використовувати для приготування пиріжків. Пиріжки обсмажувати в олії з вашої улюбленої начинкою.

Хай щастить! Сподіваюся, у вас все вийде!


  • Вода - 1 Склянка (тепла, можна використовувати молоко)
  • Дріжджі - 5 грам
  • Мука - 1, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйця - 2-3 штук
  • Олія - 1 Ст. Ложка
Пиріжки - традиційна російська випічка, яку люблять, напевно, всі без винятку. З начинкою все гранично зрозуміло - вона може бути практично будь-який, і приготувати її нескладно. А ось приготувати пиріжкові тісто - завдання куди складніше, саме в ньому - вся заковика. Щоб полегшити ваше завдання - дам простий рецепт тіста для пиріжків. Якщо зробите все в точності так, як написано нижче, то пиріжкові тісто вийде ідеальним.

Отже, як приготувати тісто для пиріжків:

1. Для початку вам потрібно змішати 5 грам дріжджів і 1 1/2 (півтора) склянки борошна з 1 склянкою теплої води (або молока). Руками ретельно замісити тісто з цих інгредієнтів. Місити потрібно близько 10 хвилин. НЕ lenitesy - інакше тісто вийде жорстким.

2. Сліпи з тесту з тіста, залиште його в тепле місце піднятися на 1 час.

3. Через годину добре вибийте піднялося тісто лопаткою, додайте пару яєць, сіль, 1 столову ложку масла і достатня кількість борошна. Місіть знову. Тісто має бути м'яким - тільки тоді пиріжки вийдуть хорошими. Коли тісто стане м'яким, як шкіра немовляти, відправляємо його в тепле місце ще на півгодинки, щоб воно ще раз піднялося.

4. Власне, от і все - коли тісто підніметься, його можна використовувати для приготування пиріжків. Пиріжки обсмажувати в олії з вашої улюбленої начинкою.

Хай щастить! Сподіваюся, у вас все вийде!

Схожі рецепти