Рецепт Пиріжки з яблуками смажені фото

Пиріжки з яблуками смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Пиріжки не обов'язково піч, їх можна смажити на сковороді! Так можна заощадити час, не включати духовку (особливо це добре в спеку) і спробувати всім звичні пиріжки з яблуками по-новому.

Опис приготування:

Можна смажити пиріжки, приготовані зі звичайного дріжджового тіста. А можна приготувати тісто на кефірі. Так буде ще швидше і простіше! Моя яблуня на дачі періодично"стукає" мене яблучками по голові, тому такі пиріжки смажу часто. Спробуйте!

Як приготувати пиріжки з яблуками смажені?

1. У великій мисці збийте яйце з трьома столовими ложками цукру і декількома пучками солі.

2. У яєчну масу додайте кефір і дві столові ложки рослинної олії. Продовжуйте збивати.

3. Просійте борошно і поступово вводите в рідку масу, додайте також розпушувач. Ретельно перемішайте.

4. Має вийти густе тісто, яке розділіть на 10-12 частин. З них ми будемо ліпити пиріжки.

5. Яблука промийте, очистіть від шкірки і серцевини. Натріть на крупній тертці. За бажанням можна збризнути натерті яблука лимонним соком і корицею. Обов'язково посипте яблучка цукром і перемішайте.

6. Робочу поверхню (стіл) присипте борошном. Кожен з 10-12 шматочків тіста розкачайте в коржик, повторює за формою чайне блюдце.

7. У центр розкатаної коржі покладіть повну, з гіркою столову ложку начинки. Ushtipnite кінець, зліпив пиріжок.

8. У сковороді нагрійте рослинну олію і обсмажте пиріжки з двох сторін до золотисто-коричневого кольору.

Подавайте пиріжки з яблуками смажені зі сметаною, присипавши цукровою пудрою.

Смачного!

  • Борошно - 350 грам
  • Кефір - 250 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 8 Ст. Ложок (три столові ложки з них - в тісто.)
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1/4 склянки (дві столові ложки - в тісто, інше - для смаження.)
  • Яблука - 5 штук
Можна смажити пиріжки, приготовані зі звичайного дріжджового тіста. А можна приготувати тісто на кефірі. Так буде ще швидше і простіше! Моя яблуня на дачі періодично"стукає" мене яблучками по голові, тому такі пиріжки смажу часто. Спробуйте!

Як приготувати пиріжки з яблуками смажені?

1. У великій мисці збийте яйце з трьома столовими ложками цукру і декількома пучками солі.

2. У яєчну масу додайте кефір і дві столові ложки рослинної олії. Продовжуйте збивати.

3. Просійте борошно і поступово вводите в рідку масу, додайте також розпушувач. Ретельно перемішайте.

4. Має вийти густе тісто, яке розділіть на 10-12 частин. З них ми будемо ліпити пиріжки.

5. Яблука промийте, очистіть від шкірки і серцевини. Натріть на крупній тертці. За бажанням можна збризнути натерті яблука лимонним соком і корицею. Обов'язково посипте яблучка цукром і перемішайте.

6. Робочу поверхню (стіл) присипте борошном. Кожен з 10-12 шматочків тіста розкачайте в коржик, повторює за формою чайне блюдце.

7. У центр розкатаної коржі покладіть повну, з гіркою столову ложку начинки. Ushtipnite кінець, зліпив пиріжок.

8. У сковороді нагрійте рослинну олію і обсмажте пиріжки з двох сторін до золотисто-коричневого кольору.

Подавайте пиріжки з яблуками смажені зі сметаною, присипавши цукровою пудрою.

Смачного!

Схожі рецепти