Пиріжки з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 16
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Що може бути краще домашніх пиріжків із золотистою скоринкою в холодний осінній день? Порадуйте своїх близьких смачною випічкою. Рецепт пиріжків з картоплею в духовці - вам на допомогу.
Опис приготування:
Для приготування пиріжків з картоплею в духовці необхідно заздалегідь зробити тісто, воно ще має настоятися 1, 5 годину. Для цього спочатку доведіть до кипіння в мисці воду, молоко, крупу з маслом і сіллю, постійно помішуючи. В іншій мисці змішайте дріжджі з борошном, потім додайте суміш з крупою і замішують тісто, додаючи борошно. Zamesiv, відставте в мисці накрийте чистим рушником. Тепер можна зайнятися начинкою)
- Молоко - 1 Склянка
- Вода - 60 мілілітрів
- Цукор - 25 грам
- Дрібна кукурудзяна крупа - 1, 5 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
- Борошно - 2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Швидкодіючі дріжджі - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Картопля - 6-7 штук
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
Картоплю відварити і розім'яти його в пюре.
Цибуля наріжте і обсмажте в олії. Додайте в картоплю, влийте 1-2 ст.Л. Молока.
Як випливає все перемішуємо, даємо начинці охолонути.
Тісто, що підійшло ділимо на 2 частини, кожну розгортаємо в ковбасу і ділимо на 8 частин (всього 16 пиріжків).
Формуємо пиріжки, викладаємо на покрите папером деко, змащуємо жовтком. Відправляємо на 20-25 хвилин в духовку при 180 З.
Гарячі готові пиріжки змащуємо вершковим маслом, даємо охолонути.
Готово! Тішимо близьких пиріжками з картоплею в духовці. Смачного)