Смажені пиріжки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
У холодні зимові та осінні дні нам особливо сильно хочеться трохи теплоти і душевності. А давайте приготуємо чудові смажені пиріжки з картоплею, які, безсумнівно, вам сподобаються
Це класичний рецепт смажених пиріжків з картоплею, в якому ми будемо використовувати дріжджове тісто. Не знаю чому, але з таким тестом пиріжки завжди виходять смачніше і м'якше, а на вигляд - просто чудо. А якщо вам здається, що приготування пиріжків - це занадто довгий процес, то смію вас запевнити, що результат вартий витрачених зусиль, а як тільки па квартирі почне розноситися чудовий запах домашньої випічки, ви ні про що крім цих золотистих крихіток не зможете думати. Тому не варто лінуватися - влаштуйте невелике свято для своїх рідних і близьких і приготуйте їм відмінне ласощі з вашого дитинства, а я вам в цьому допоможу і з задоволенням поділюся рецептом приготування смажених пиріжків з картоплею.
- Тепла кип'ячена вода - 0, 5 L
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Дріжджі швидкодіючі - 10-11 грам
- Борошно пшеничне - 5-6 склянок
- Картопля - 700-800 грам (в начинку)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (в начинку
) - Рослинна олія - За смаком (для обжарки)
- Мелений перець - За смаком (в начинку)