Смажені пиріжки з картоплею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У холодні зимові та осінні дні нам особливо сильно хочеться трохи теплоти і душевності. А давайте приготуємо чудові смажені пиріжки з картоплею, які, безсумнівно, вам сподобаються
Це класичний рецепт смажених пиріжків з картоплею, в якому ми будемо використовувати дріжджове тісто. Не знаю чому, але з таким тестом пиріжки завжди виходять смачніше і м'якше, а на вигляд - просто чудо. А якщо вам здається, що приготування пиріжків - це занадто довгий процес, то смію вас запевнити, що результат вартий витрачених зусиль, а як тільки па квартирі почне розноситися чудовий запах домашньої випічки, ви ні про що крім цих золотистих крихіток не зможете думати. Тому не варто лінуватися - влаштуйте невелике свято для своїх рідних і близьких і приготуйте їм відмінне ласощі з вашого дитинства, а я вам в цьому допоможу і з задоволенням поділюся рецептом приготування смажених пиріжків з картоплею.
- Тепла кип'ячена вода - 0, 5 L
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
 - Дріжджі швидкодіючі - 10-11 грам
 - Борошно пшеничне - 5-6 склянок
 - Картопля - 700-800 грам (в начинку)
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука (в начинку
) - Рослинна олія - За смаком (для обжарки)
 - Мелений перець - За смаком (в начинку)
 













