Пиріжки з картоплею, смажені на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
У нашій родині обожнюють пиріжки. Їх роблять з начинкою з м'яса, картоплі, з грибами і печінкою, з рисом і яйцем. Сьогодні детально розповім, як приготувати пиріжки з картоплею, смажені на сковороді.
Тісто для пиріжків зробити дуже просто, а головне - швидко, адже в них немає дріжджів. Можна зробити пиріжки із залишків вчорашнього пюре (або зваріть нове). Не робіть його занадто рідким, інакше дуже складно буде скріпити краю. Їжте пиріжки гарячими, можна відразу зі сковороди.
- Кефір - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2-2, 5 склянки
- Картопля - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Кріп - 0, 5 пучка
1. Очистіть картоплю і наріжте її кубиками, потім відваріть до готовності. За смаком з сіллю і водою Slate, але трохи залиште, перетворите картопля в пюре.
2. Цибулину очистіть і наріжте дрібно, потім обсмажте на олії до золотистого кольору.
3. Дрібно наріжте кріп, змішайте картопляне пюре з цибулею і кропом.
4. У чашу міксера влийте кефір кімнатної температури.
5. Додайте щіпку солі і чайну ложку соди.
6. Всипте склянку борошна і перемішайте, потім додавайте потроху борошно, щоб тісто не липло до рук.
7. Вийде м'яке і повітряне тісто, накрийте його плівкою і залиште на кілька хвилин.
8. Розділіть тісто на шматочки і надайте йому форму кола, всередину кожного покладіть начинку.
9. Скріпіть всі краї і сформуйте пиріжки.
10. Розігрійте рослинне масло і викладіть пиріжки.
11. Обсмажуйте з двох сторін до рум'яної скоринки, перекладіть їх на серветку.
12. Подавайте пиріжки відразу після приготування.