Рецепт Пиріжки з картоплею і тушонкою фото

Пиріжки з картоплею і тушонкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Часто на роботу з собою беру пиріжки. Заварюю в офісі кави або заливаю бульйон і перекушують. Пиріжки повинні бути ситними і, бажано, домашніми. А пиріжки з картоплею і тушонкою якраз такі!

Опис приготування:

Як приготувати пиріжки з картоплею і тушонкою?

1. Очистіть картопля, промийте, наріжте і поставте варити до готовності. Додати сіль.

2. Для тесту змішайте просіяне борошно, сіль, рослинне масло і соду. Соду можна не гасити, т.К. Буде додавати кефір. Влийте кефір, перемішайте і замісіть тісто. Тісто для пиріжків з картоплею і тушонкою має бути еластичним і не липнути до рук. Якщо тісто липне, додайте борошна. Поставте тісто в тепле місце без протягів і залиште на 30 хвилин.

3. Готову картоплю злийте і зітреш.

4. Картопля змішайте з тушонкою до однорідної маси.

5. По закінченню 30 хвилин, протягом яких тісто для пиріжків росло, тісто пам'ятайте, розкачайте в сосиску і поділіть на рівні частини.

6. Насипте на стіл борошна і кожну частину тіста розкачайте в млинець.

7. У кожен"млинець" додайте начинку (більше однієї столової ложки) і "склеродермії" краю своїм улюбленим способом.

8. Збийте яйце і змастіть яєчної масою пиріжки.

9. Готові пиріжки з картоплею і тушонкою викладіть на застелений пергаментом деко і відправляйте в розігріту до 190 градусів духовку на півгодини або менше. Пиріжки будуть готові, коли стануть золотисто-коричневими.

Пиріжки з картоплею і тушонкою готові! Тримайте їх у мисочці під кухонним рушником.

Смачного!

  • Консервований - 350-400 грам
  • Картопля - 6-7 штук
  • Кефір - 350 мілілітрів
  • Борошно - 4 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Яйце - 1-2 штук
Як приготувати пиріжки з картоплею і тушонкою?

1. Очистіть картопля, промийте, наріжте і поставте варити до готовності. Додати сіль.

2. Для тесту змішайте просіяне борошно, сіль, рослинне масло і соду. Соду можна не гасити, т.К. Буде додавати кефір. Влийте кефір, перемішайте і замісіть тісто. Тісто для пиріжків з картоплею і тушонкою має бути еластичним і не липнути до рук. Якщо тісто липне, додайте борошна. Поставте тісто в тепле місце без протягів і залиште на 30 хвилин.

3. Готову картоплю злийте і зітреш.

4. Картопля змішайте з тушонкою до однорідної маси.

5. По закінченню 30 хвилин, протягом яких тісто для пиріжків росло, тісто пам'ятайте, розкачайте в сосиску і поділіть на рівні частини.

6. Насипте на стіл борошна і кожну частину тіста розкачайте в млинець.

7. У кожен"млинець" додайте начинку (більше однієї столової ложки) і "склеродермії" краю своїм улюбленим способом.

8. Збийте яйце і змастіть яєчної масою пиріжки.

9. Готові пиріжки з картоплею і тушонкою викладіть на застелений пергаментом деко і відправляйте в розігріту до 190 градусів духовку на півгодини або менше. Пиріжки будуть готові, коли стануть золотисто-коричневими.

Пиріжки з картоплею і тушонкою готові! Тримайте їх у мисочці під кухонним рушником.

Смачного!

Схожі рецепти