Пиріжки з картоплею і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Звикли до традиційних російським пиріжків з картоплею і куркою в домашніх умовах? Тоді пропоную трохи поекспериментувати і звернути увагу на представлений мною рецепт.
Такі пиріжки з картоплею і куркою в домашніх умовах стали популярними не тільки на російській кухні. Найкраще їх вживати зі сметаною, запиваючи улюбленим напоєм. Взагалі, такі пиріжки вважаються традиційним бразильським блюдом, рецепт якого розійшовся по всьому світу.
- Куряче філе - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Петрушка - За смаком
- Борошно - 500 грам
- Яйця - 4 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Масло рослинне - 1 літр
- Перець і приправи - За смаком
1. Приготуємо пиріжки з картоплею і куркою домашніх умовах, які оцінять навіть самі примхливі гості. Для початку відваріть курячі грудки.
2. Тим часом чистимо картоплю і відправляємо також варитися. Я нарізаю його кубиками, щоб швидше зварився. Коли він буде готовий, картопля слід потовкти і додати в нього два яйця. Після цього посоліть і поперчіть.
3. Тепер наріжте остиглі курячі грудки. Далі, надішліть на сковороду смажитися часник і цибулю. В кінці смаження додайте нарізане м'ясо і терту моркву, а ще через 5 хвилин відправте до начинки смажитися помідори і зелень.
4. Змішавши все і остудивши, ми отримаємо ось таку начинку. Тепер приступаємо до тесту.
5. Готове тісто для пиріжків розгортаємо і нарізаємо на кульки, після чого розгортаємо і кожен з них. Окремо збиваємо молоко і 2 яйця (це буде наш лізон). Тепер кладемо начинку в середину розкачане кульки, защипуємо і мачає пиріжок в яєчно-молочної суміші.
6. Далі - обваляйте його в борошні і можна відправляти смажитися. Масло краще брати рафінована.
7. Смажимо наші пиріжки у фритюрі. Виходять вони чудовими і надзвичайно смачними.