Пиріжки смажені дріжджові
(покроковий рецепт з фото)
Ситні, соковиті і смачні пиріжки хоч з картоплею, хоч з м'ясом. Хочу поділитися своїм варіантом рецепта пиріжків смажених дріжджових.
Звичайно, дріжджові пиріжки калорійні і багато їх відразу не з'їси. Зате вони шалено смачні, пишні і ароматні. Для приготування пиріжків смажених дріжджових нам знадобляться дріжджі пресовані, а сухі. В якості начинки у мене в цей раз яблука кисло-солодкі з родзинками.
- Борошно - 500 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Дріжджі - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 0.5 чайних ложки
- Яблука - 3 штуки
Дріжджі розведіть у теплому молоці, додайте цукор.
Просійте борошно.
Опару влийте в борошно, відставте на хвилин 15. Влийте рослинне масло, яйце додайте і сіль.
Замішуємо тісто.
Тісто м'яке і еластичне. Розділити на частини.
Яблука проваріть злегка з цукром.
Яблука охололи, з тіста розкочуємо коржі. Викладаємо начинку, яблука і родзинки (можна шоколад додати).
Красива Петті.
Смажимо з двох сторін до золотистого кольору.
Ось такі пиріжки смажені дріжджові! Смачного!
Ось такі пиріжки смажені дріжджові! Смачного!