Рецепт Пиріг зі свининою фото

Пиріг зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей
Випічка, Пироги

Неймовірно апетитний, дуже ситний і нескладний у приготувань пиріг зі свининою в домашніх умовах - це відмінний варіант домашньої несолодкої випічки для всієї родини.

1. Насамперед залиште розморожувати листкове тісто і включіть її.

2. М'ясо вимийте, обсушити паперовим рушником і наріжте великими шматочками. Використовувати в рецепт приготування пирога зі свининою найкраще ошийок, щоб начинка була соковитою.

3. Очистіть цибулину.

4. Пропустіть м'ясо з цибулею через м'ясорубки або подрібніть в чаші блендера.

5. Розігрійте сковороду і викладіть фарш. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте улюблені спеції.

6. Постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки, смажте на середньому вогні. При бажанні можна доповнити цей простий рецепт пирога зі свининою томатним соусом. Готовий фарш зніміть з вогню і трохи охолодіть.

7. На присипаної борошном поверхні розкачайте тісто, розділивши на 2 пласта.

8. Підготуйте жароміцних форму і викладіть один пласт на дно.

9. Розподіліть рівним шаром начинку і накрийте другим шаром тіста.

10. Зробіть проколи по всій поверхні або невеликий отвір в центрі для виходу пара.

11. Збийте жовток і змастіть їм верх.

12. Надішліть в розігріту духовку і випікайте пиріг зі свининою в домашніх умовах хвилин 35-45 до рум'яної скоринки.

  • Свинина - 500 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Листкове тісто - 500 грам
  • Жовток - 1 штука
1. Насамперед залиште розморожувати листкове тісто і включіть її.

2. М'ясо вимийте, обсушити паперовим рушником і наріжте великими шматочками. Використовувати в рецепт приготування пирога зі свининою найкраще ошийок, щоб начинка була соковитою.

3. Очистіть цибулину.

4. Пропустіть м'ясо з цибулею через м'ясорубки або подрібніть в чаші блендера.

5. Розігрійте сковороду і викладіть фарш. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте улюблені спеції.

6. Постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки, смажте на середньому вогні. При бажанні можна доповнити цей простий рецепт пирога зі свининою томатним соусом. Готовий фарш зніміть з вогню і трохи охолодіть.

7. На присипаної борошном поверхні розкачайте тісто, розділивши на 2 пласта.

8. Підготуйте жароміцних форму і викладіть один пласт на дно.

9. Розподіліть рівним шаром начинку і накрийте другим шаром тіста.

10. Зробіть проколи по всій поверхні або невеликий отвір в центрі для виходу пара.

11. Збийте жовток і змастіть їм верх.

12. Надішліть в розігріту духовку і випікайте пиріг зі свининою в домашніх умовах хвилин 35-45 до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти