Рецепт Пиріг зі смородиною на швидку руку фото

Пиріг зі смородиною на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Смородина
На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для справжніх ласунів пропоную апетитний і простий рецепт пирога зі смородиною на швидку руку зі згущеним молоком. Таке ласощі припаде до смаку як малюкам, так і дорослим.

Опис приготування:

Випічка з ягодами - це завжди дуже смачно. А якщо додати до ягодам ще хрустке пісочне тісто і улюблені ласощі багатьох - згущене молоко, то вийде даний смакота - пиріг зі смородиною на швидку руку в домашніх умовах.

  • Маргарин - 200 грам
  • Яйце - 2-3 штук
  • Борошно - 500 грам
  • Цукор - 200 грам(+ для начинки)
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Смородина - 200-300 грам
  • Згущене молоко - 1 За смаком
пиріг зі смородиною на швидку руку - фото крок 1
1. Цукор, ванілін і розпушувач всипати в глибоку миску. Додати яйця і розтерти все до однорідності. Маргарин розтопити, остудити трохи і влити в мисочку. Почати поступово всипати просіяне борошно.
пиріг зі смородиною на швидку руку - фото крок 2
2. Замісити еластичне тісто. Воно не буде липнути до рук і працювати з ним одне задоволення, а значить, рецепт приготування пирога зі смородиною на швидку руку може стати одним з найулюбленіших.
пиріг зі смородиною на швидку руку - фото крок 3
3. Підготувати жароміцних форму. Викласти тісто і розім'яти його руками так, щоб накрити їм не тільки дно, але і бортики.
пиріг зі смородиною на швидку руку - фото крок 4
4. Вимити і просушити ягоди. Використовувати можна як червону, так і чорну смородину. Все залежить від ваших смакових уподобань.
пиріг зі смородиною на швидку руку - фото крок 5
5. Виклавши ягоди на корж, присипати їх по смаку цукром або цукровою пудрою. Кількість залежить від солодощі самої ягоди, можна і зовсім не додавати цукор при бажанні.
пиріг зі смородиною на швидку руку - фото крок 6
6. Для більшої насолоди пиріг зі смородиною на швидку руку в домашніх умовах зверху можна полити згущеним молоком. Потім відправити форму в розігріту духовку і випікати близько 30 минут до готовности коржа.

Схожі рецепти