Пиріг з йогуртом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ніжний десерт до чаю, на приготування якого ви витратите зовсім небагато часу. Навіть якщо у вашому будинку не дуже люблять випічку, цей пиріг зникне з вашого столу практично миттєво.
Простий, але ніжний і смачний пиріг. Дивіться, як приготувати пиріг з йогуртом в домашніх умовах. Це зовсім нескладно, та й часу піде трохи. Йогурт для пирога можна брати будь-який фруктовий: густий або питної. І в тому, і в іншому випадку вийде смачно. Обов'язково спечіть і переконайтеся.
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Ягоди - 1 Склянка (чорниця, смородина)
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 100 грам
- Фруктовий йогурт - 200 грам
- Розпушувач для тіста - 10 грам
Збиваємо яйця з цукром до легкої піни.
Додаємо борошно, змішану з розпушувачем.
Вершкове масло розтоплюємо і додаємо до тесту.
Розмішуємо і додаємо пару ложок кип'яченої води кімнатної температури. Тісто має вийти трохи густіше, ніж на млинці.
Силіконову форму злегка змащуємо олією і виливаємо в неї тісто. Зверху рівномірно висипаємо ягоди (вони повинні бути промиті і висушені). І ставимо випікатися при 180 градусах хвилин на 40.
Гарячий пиріг прямо в формі заливаємо йогуртом.
Ми залишаємо пиріг хвилин на 20 - нехай йогурт оживляти його. Потім нарізаємо пиріг шматочками і подаємо до столу.