Пиріг з яблуками в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Хочете приготувати чогось солоденького до чаю? Пропоную вам легкий рецепт смачного бісквітного пирога з соковитими яблучками. Дивіться, як приготувати пиріг з яблуками в мультиварці"Панасонік" !
Опис приготування:
Якщо вам попалися кисленькі яблука, тоді цей рецепт вас точно виручить: тісто готується на основі згущеного молока, виходить щільним і солодким. В мультиварці пиріг підходить чудово, виходить досить великим. Для приготування пирога з яблуками в мультиварці"Панасонік" візьміть тільки звичайну згущенку, а не вареную.
- Яблука - 3 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Згущене молоко - 150 грам
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 150 грам
Яблука поріжте часточками. Змастіть чашу мультиварки вершковим маслом, викладіть в неї яблука.
Розм'якшене вершкове масло збийте зі згущеним молоком, додавайте її поступово.
По одному додайте яйця, продовжуйте збивати.
Просійте борошно з розпушувачем, поступово підмішуючи її, замішуйте однорідне тісто.
Готове замішане тісто рівномірно викладіть поверх яблук. В мультиварці включите режим"Випічка" з 65 хвилин.
Після сигналу раджу ще в режимі"Підігрів" потримати пиріжок хвилин 15, щоб він настоявся і не опал після того, як ви його дістанете.
Ось такий простий і смачний пиріг з яблуками в мультиварці"Панасонік" виходить. Приємного чаювання!