Пиріг з вишнею на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, м'який і пишний пиріг стане відмінним десертом для вашого столу. В якості начинки я кладу вишні. Хоча тут уже можна пофантазувати. У будь-якому випадку вийде відмінний пиріг.
Смачний річний десерт. Видаліть кісточки з вишень, посипте фрукти цукром і відставте, поки ми будемо займатися тестом. Збийте яйця з цукром, додайте інші інгредієнти для тіста і добре перемішайте. Тепер додайте в тісто вишні і викладіть його в підготовлену форму. Випікайте протягом 40 хвилин. Потім злегка остудіть і подавайте на стіл. Смачного!
- Маргарин - 50 грам
- Ванільний цукор - 5 грам
- Вишні - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Молоко - 0, 5 склянки
- Кефір - 0, 5 склянки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки

Звільніть вишні від кісточок, посипте трохи цукром.

Збийте яйця з цукром.

Додайте кефір, молоко, соду, ваніль, розтоплений маргарин і борошно. Добре перемішайте віночком.

Додайте в тісто вишні, перемішайте. Викладіть все в змащену форму для випікання і відправте в розігріту духовку на 40 хвилин. Готовий пиріг трохи остудіть і подайте на стіл.