Пиріг з тріскою з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з тріскою з листкового тіста готується дуже швидко і просто, а виходить ситним і ароматним. Таким пирогом не соромно пригощати гостей. Його можна подати рідним на вечерю, а можна взяти на пікнік.
Пироги з листкового тіста дуже прості в приготуванні, вони також дуже смачні. Начинку підбираєте на свій смак або з того, що є в холодильнику. Мені дуже подобаються рибні пироги, вони соковиті і ніжні всередині, з ароматною скоринкою зовні. Зараз я говорю про своє улюблене пирозі з тріскою. Рецепт приготування пирога з тріскою з листкового тіста підкинула мені сестра, вона часто готує його своїм дітям і чоловікові. Я додав у рецепт свої "п'ять копійок", і вийшов трохи інший пиріг, але такий же смачний і чудовий. Я сподіваюся, що я є розповів про те, як приготувати пиріг з тріскою з листкового тіста? Якщо так - обов'язково приготуйте його своїм рідним.
- Листкове тісто - 500 грам
- Гарячкові файл - 600 грам
- Гриби - 250 грам (будь-які)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сухарі панііровочние - 4-5 Ст. Ложок
- Яєчний жовток - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)