Рецепт Пиріг з тріскою з листкового тіста фото

Пиріг з тріскою з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Середземноморська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Листкове тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Пиріг з тріскою з листкового тіста готується дуже швидко і просто, а виходить ситним і ароматним. Таким пирогом не соромно пригощати гостей. Його можна подати рідним на вечерю, а можна взяти на пікнік.

Опис приготування:

Пироги з листкового тіста дуже прості в приготуванні, вони також дуже смачні. Начинку підбираєте на свій смак або з того, що є в холодильнику. Мені дуже подобаються рибні пироги, вони соковиті і ніжні всередині, з ароматною скоринкою зовні. Зараз я говорю про своє улюблене пирозі з тріскою. Рецепт приготування пирога з тріскою з листкового тіста підкинула мені сестра, вона часто готує його своїм дітям і чоловікові. Я додав у рецепт свої"п'ять копійок" , і вийшов трохи інший пиріг, але такий же смачний і чудовий. Я сподіваюся, що я є розповів про те, як приготувати пиріг з тріскою з листкового тіста? Якщо так - обов'язково приготуйте його своїм рідним.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Гарячкові файл - 600 грам
  • Гриби - 250 грам (будь-які)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сухарі панііровочние - 4-5 Ст. Ложок
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
пиріг з тріскою з листкового тіста - фото крок 1
Для пирога нам знадобляться обсмажені з цибулею гриби. Фотографію я вже не став виставляти, сподіваюся, ви знаєте, як це робиться. Листкове тісто, заздалегідь размороженное, розкачати в прямокутний пласт за розмірами в два рази більше, ніж розмір філе, в центр додамо 2 ст. Ложки панірувальних сухарів.
пиріг з тріскою з листкового тіста - фото крок 2
Зверху викладаємо одну половину філе, посипаємо його сіллю і перцем. На філе викладаємо підсмажені і трохи охолонули гриби з цибулею.
пиріг з тріскою з листкового тіста - фото крок 3
Другу частину філе тріски викладаємо поверх грибів. Знову посипаємо сіллю і перцем за смаком, додаємо решту панірувальні сухарі.
пиріг з тріскою з листкового тіста - фото крок 4
Другим шматком тесту накриваємо майбутній пиріг, акуратно защипуємо краю. Можна сформувати пиріг у вигляді риби, зробити очі і хвіст із залишків тіста. А ножицями зробимо луску, злегка надрізати тісто куточками.
пиріг з тріскою з листкового тіста - фото крок 5
Добре змажемо пиріг збитим жовтком, після чого відправимо його в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 30-35 пекти до красивої рум'яної скоринки. Подавати готовий пиріг з тріскою можна і в гарячому, і в холодному вигляді.

Схожі рецепти