Пиріг з м'ясом і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом смачного і простого пирога. Готувати його абсолютно нескладно, продукти використовуються прості і доступні. Порадуйте сім'ю за вечерею пирогом з м'ясом і капустою!
Для приготування пирога нам треба підготувати тісто і начинку. У начинку піде фарш, капуста, спеції. Перед запіканням пирога в духовці його можна для краси збитим білком, готовий пиріг буде більш насиченого кольору. Кличте гостей і членів сім'ї за стіл. Смачного!
- Капуста - 500 грам
- М'ясний фарш - 400 грам
- Сіль, приправи, свіжа зелень - За смаком
- Кефір - 1 Склянка
- Майонез - 1 Склянка
- Яйце - 3 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - 8 Ст. Ложок
- Масло рослинне - За смаком (для змащування форми.)

Кефір і майонез вилийте в миску, додайте соду і яйця.

Додайте борошно і збийте суміш міксером. Testo майже, поки відставити убік і займемося начинкою.

Капусту дрібно поріжте і бланшувати в киплячій воді 1 хвилину. Наріжте зелень - кріп, петрушку, цибуля. Фарш обсмажте на олії. Змішайте всі інгредієнти - капусту, зелень і фарш.

Змастіть форму для пирога маслом і вилийте половину тесту. Зверху викладіть начинку.

Начинку залийте другою половиною тіста.

Поставте пиріг в холодну духовку на 180 градусів на 30 хвилин. За кілька хвилин до закінчення готування перевірте готовність дерев'яною паличкою.