Пиріг з лаваша з кефіром
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг з лаваша з кефіром в домашніх умовах готується просто, а начинка може бути будь-який: залежить від ваших смакових уподобань і того, що знайдеться в холодильнику! Спробуйте, смачно!
За рахунок додавання кефіру, звичайний джгут-рулет з лаваша склеюється, що дозволяє подавати його саме як пиріг: він не розвалюється, має апетитний вигляд і приголомшливий смак. Спробуйте!
- Пюре картопляне - 200 грам (можна замінити гороховим, Нутовая або гарбузовим пюре)
- Гриби - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Кефір - 1 Склянка
- Зелень - 1 пучок
- Спеції - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Гриби обсмажити на сковороді разом з подрібненою цибулею. Спеції - за смаком. Далі перемішаємо до однорідності суміш зі сковороди з пюре.
2. Розстеляємо лист лаваша, змащуємо його майонезом і щедро посипаємо зеленню. Далі викладаємо грибну начинку і накриваємо другим листом лаваша. Звертаємо акуратно в тугий рулет.
3. Цей рулет звертаємо джгутом, щоб точно відповідав формі для запікання або чаші мультиварки. Посипаємо спеціями і збризніть маслом.
4. Яйця збиваємо з кефіром до однорідності. Заливаємо наш пиріг і чекаємо, поки суміш трохи вбереться. Далі випікаємо в режимі "випічка" годину-півтора.
5. От і все! пиріг готовий!