Пиріг з лаваша з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.
Ділюся швидким і простим рецептом пирога з лаваша з цибулею. Готується легко, виходить дуже смачним і ситним. Так що, якщо ідеї для обіду закінчилися, познайомтеся з цим рецептом, вам сподобається!
Опис приготування:
Щоб зробити цей рецепт трохи більш економним, я часто беру цибулі побільше, а сиру поменше. Або ж додаю інші інгредієнти: тертий кабачок, морквину… словом, рецепт дозволяє експериментувати, за що я його дуже сильно люблю!
- Лаваш тонкий - 300 грам(3 великих листа)
- Сир твердий - 500 грам
- Кефір - 500 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Кріп - 1 пучок
- Спеції - За смаком
- Цибуля - 2 штуки
1. Підготуємо інгредієнти. В окремій мисці змішаємо обсмажений до прозорості цибулю, тертий сир і зелень. В іншій мисці збийте кефір з яйцями і спеціями. Дві третини лаваша рвемо на шматочки і поміщаємо в рідку суміш.
2. Що залишився цілим, лист лаваша розстеляємо в формі так, щоб з усіх боків ще звисали краю, - ми їх будемо загортати. Викладаємо частину & quot; мокрого лаваша" , далі - сирно-цибулевий начинку.
3. Чергуючи шари начинки, поки не закінчаться інгредієнти. Далі загортаємо краю лаваша всередину і рясно змащуємо яєчно-кефірної сумішшю. Якщо суміші не залишилося, можна змастити сметаною або майонезом.
4. Запікаємо приблизно півгодини в розігрітій до 200 градусів духовці. Смачного!