Рецепт Пиріг з індичкою фото

Пиріг з індичкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Індичка , Птах , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріг з індичкою - це вже не просто випічка, а цілком повноцінний обід. Такий пиріг із задоволенням за обидві щоки будуть уплітати і ваша сім'я, і приїхали до трапези гості. Його можна брати в дорогу.

Опис приготування:

Можна, можливо, звичайно, зробити і один великий пиріг, проте я більше люблю декілька маленьких. Так їх зручно брати з собою на природу або на роботу. В цілому ж рецепт, як приготувати пиріг з індичкою, відкритий для експериментів, тому сміливо додавайте в начинку улюблені овочі та"грайте" зі спеціями.

  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Гриби - 200 грам
  • Бекон - 3 скибочки
  • М'ясо індички - 250-300 грам (приготоване)
  • Вершки - 1 Склянка(250 мл)
  • Дижонская гірчиця - 2 чайних ложки
  • Тертий сир - 35-40 грам (у мене пармезан)
  • Петрушка - 5-10 грам
  • Тісто листкове - 6 штук (аркушів)
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
1
Насамперед поставте розігріватися духовку до 220 градусів. Якщо є вентилятор, то можна до 200.
2
Візьміть 2 дека, застелите їх папером для випічки.
3
Сковороду з рослинним маслом розігрійте. Цибуля наріжте півкільцями і обсмажте на середньому вогні до м'якості (хвилини 3).
4
Гриби наріжте пластинками. Я зазвичай беру шампіньйони.
5
Бекон наріжте кубиками. Додайте гриби з беконом на сковороду до цибулі. Збільште вогонь і обсмажуйте всі разом хвилини 4. Гриби повинні стати м'якими, а бекон - хрустким.
6
Додайте тепер м'ясо індички, нарізане невеликими шматочками, а також вершки і гірчицю. Посоліть і поперчіть начинку за смаком. Протушкувати все разом ще від 3 до п'яти хвилин. Вершковий соус повинен трохи загуснути.
7
Як тільки вершки загустеют, зніміть сковороду з вогню і додайте до начинки натертий сир (твердих сортів) і подрібнену зелень петрушки. Нехай начинка трохи охолоне.
8
Тепер займемося тестом. Воно у нас повинно бути розморожені. Нам знадобляться 4 кола діаметром 14 см я 4 - 17 см.
9
Кола меншого діаметра викладаємо на листи. По центру кожного - чверть вийшла начинки. По краях залиште тісто сантиметра на 2.
10
Збийте злегка яйце, змастіть їм краю кожного кола. Накрийте кожен коло тіста з начинкою другим кружечком (більшого діаметра). Щільно закріпіть краю. Зверху зробіть невеликий отвір для виходу пари.
11
Запікайте в районі 20 хвилин, до готовності пирогів.

Схожі рецепти