Рецепт Пиріг з грушевої начинкою фото

Пиріг з грушевої начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вашій вніанію чудовий рецепт приготування пирога, який люблять навіть діти. Начинка для нього може бути будь-який. Я вибрала груші, вони відмінно поєднуються з сирним тестом.

Опис приготування:

Готовий пиріг з грушевої начинкою виходить досить високим (він підходить в процесі випікання і піднімається за рахунок гашеного соди). За зовнішнім виглядом такий пиріг нагадує велику ватрушку. Сир входить не тільки в тісто, але і в начинку.

  • Борошно - 2 склянок
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Сир - 200 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Крем - 1 Ст. Ложок
  • Сода - 1 чайних ложок
  • Оцет - 1 Ст. Ложок
  • Груші - 2-3 штуки
пиріг з грушевої начинкою - фото крок 1
1. Груші відмінно поєднуються з цим тестом. Якщо хочете похрумтіти пирогом, вибирайте твердіший сорт груш. М'які сорти також відмінно підходять.
пиріг з грушевої начинкою - фото крок 2
2. Збиваємо яйця з цукром до стану, поки все крупинки не розчиняться.
пиріг з грушевої начинкою - фото крок 3
3. Додаємо сир і сметану, продовжуємо збивати.
пиріг з грушевої начинкою - фото крок 4
4. Вершкове масло слід дістати заздалегідь, щоб воно трохи підтануло. Потім нарізаємо його на шматочки середнього розміру.
пиріг з грушевої начинкою - фото крок 5
5. Соду слід погасити оцтом і тільки потім додавати в тісто. Сюди ж відправляємо масло, замішуємо тісто далі.
пиріг з грушевої начинкою - фото крок 6
6. Просіваємо борошно, додаємо її в тісто. Замішуємо далі, після чого відправляємо тісто в холодильник на півгодини.
пиріг з грушевої начинкою - фото крок 7
7. Очищаємо груші від шкірки, нарізаємо їх шматочками середнього розміру.
пиріг з грушевої начинкою - фото крок 8
8. Тепер збиваємо з цукром яйця, поступово вводимо сметану, в кінці додаємо груші. Змішуємо інгредієнти до стану однорідної маси.
пиріг з грушевої начинкою - фото крок 9
9. Змащуємо форму для випічки маслом, викладаємо в неї тісто, заходячи на краю.
пиріг з грушевої начинкою - фото крок 10
10. Заливаємо в середину & ​​quot; крем" з грушею, відправляємо пиріг в розігріту духовку на півгодини.
пиріг з грушевої начинкою - фото крок 11
11. Пиріг добре піднімається за рахунок соди, начинка розподіляється рівномірно, і пиріг за зовнішнім виглядом нагадує велику ватрушку.

Схожі рецепти