Пиріг з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Хороших рецептів приготування пирогів з цибулею безліч. З цибулею можна покласти в пиріг гриби, сир, шпинат і багато іншого. Пиріг з додаванням цибулі і плавленого сирка виходить смачним.
Кількість порцій: 8
- Борошно - 2 склянки
- Маргарин - 200 грам
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сирок Плавлений - 3 штуки
- Цибуля - 4 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Паприка - 1 частина (на кінчику ножа)
1. Рецепт приготування цього тесту відрізняється від інших тим, що його не треба вимішувати руками. Слідкуйте за рецептом. У борошно додати тертий заморожений маргарин.
2. Одне яйце, сіль і цукор розтерти в склянці. Постійно помішуючи, вливати в стакан води, поки стакан не заповниться.
3. Вміст склянки поступово додавати в борошно з маргарином. Тісто не заважати, а постійно рубати ножем. Так замішується наше тісто. Після цього тісто розділити на дві частини і поставити в холодильник. Там воно повинно простояти не менше 2, 5 годин.
4. В цей час готуємо начинку. Плавлені сирки натерти на тертці. Цибулю почистити, дрібно нашаткувати і обсмажити на маслі трохи. Решта три яйця збити. В окремому посуді змішати терті плавлені сирки, обсмажену цибулю, збиті яйця і паприку.
5. Деко змастити маслом. Дістати тісто з холодильника. Вологими руками одну частину тіста укласти на лист і розрівняти рукою. Другу частину тексту розкачати. Вилити на тісто в деку начинку і покласти зверху розкатаний пласт тесту. Змастити зверху пиріг яєчним жовтком і посипати або чорним перцем, або паприки. У нагрітій духовці випікати до готовності.