Пиріг на маргарині
(покроковий рецепт з фото)
Простий, ситний і недорогий домашній пиріг пропоную вашій увазі. Якщо ви любите солодку випічку на швидку руку, то цей рецепт для вас. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні. Рекомендую!
Хочу розповісти вам, як приготувати пиріг на маргарині з яблуком. Рецепт досить універсальний, тісто чудово поєднується з будь-якими фруктами, ягодами, цукатами або горішками. Цей класний пиріг смачний як теплий, так і вже остиглий. Додайте його обов'язково в кулінарні закладки.
- Маргарин - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ванільний екстракт - 1-2 чайних ложок
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Яблуко - 2 штуки
- Мигдаль - За смаком (по бажанню)
1. Розм'якшений маргарин розітріть з цукром. Увімкніть духовку і розігрійте до 200 градусів.
2. Додайте яйця, перемішайте до однорідності.
3. Для аромату додайте ванільний екстракт.
4. Яблуко очистіть і наріжте дрібними кубиками. Можна полити трохи лимонним соком і присипати корицею, наприклад.
5. Викладіть яблука в мисочку і акуратно перемішайте.
6. Всипте просіяне з розпушувачем борошно.
7. Перемішайте. Усе, Testo майже.
8. Викладіть у жароміцних форму. При бажанні можна присипати зверху пластівцями мигдалю, наприклад. Надішліть в розігріту духовку і випікайте близько півгодини до рум'яності.