Пиріг млинцевий з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже вдалий пиріг вийшов. Прям на подив!
Для початку вам потрібно відварити куряче м'ясо. Потім приготувати млинці. Далі на сковороді прожарити начинку, загорнути її в млинці. Поверніть млинчики в рулетики, викладіть у форму для запікання. Підготуйте заливку: змішайте яйця і молоко. Залийте млинцеві рулети заливкою, посипте сиром і випікайте в духовці. Дивіться покроковий рецепт нижче!
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Куряче яйце - 4 штуки(2 для тіста і 2 для заливки.)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Молоко - 1, 5 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Куряче м'ясо відварне - 500 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Печериці - 15 штук
Приготуйте тісто для млинців. У миску вбийте 2 яйця, додайте сіль, цукор, 1 чайну ложку розпушувача. Збийте. Додайте молоко і воду. Просійте борошно і замісіть тісто.
У тісто додайте 3 ст. L. Рослинної олії. Дайте постояти 10 хвилин. Обсмажте млинці на сковороді звичним способом.
На рослинному маслі обсмажте нарізану цибулю.
Додайте нарізані печериці.
Додайте готове м'ясо курки. Перемішайте. Обсмажте все разом близько 10 хвилин.
Підготуйте млинці і начинку. Будемо формувати пиріг.
На одну частину млинчика викладіть столову ложку начинки. Розподіліть. Поверніть млинець в рулетик.
Покладіть наповнені млинці в форму для запікання. Форму попередньо потрібно змастити маслом.
Збийте два яйця, додавши 2-4 ст. Ложки молока. Залийте цією сумішшю млинці. Зверху викладіть натертий твердий сир. Злегка посоліть і поперчіть. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте пиріг в духовці близько 10 хвилин.
Блюдо готове до подачі на стіл!