Рецепт Пиріг «Груші в вершках» фото

Пиріг «Груші в вершках»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Прекрасний пиріг для сімейного чаювання: на тонкою хрумкою основі з пісочного тіста розташовуються найніжніші скибочки груші, залиті вершковим кремом. Дуже смачно і дуже просто приготувати!

Опис приготування:

Пісочна основа і таїть у роті начинка… Це неймовірно смачний пиріг, який безсумнівно в нашій родині залишається улюбленим вже протягом багатьох років! Готувати такий пиріг можна з яблуками, замість груш. А також можна додати в начинку трохи улюблених ягід.

  • Борошно пшеничне - 170 грам (тісто)
  • Вершкове масло - 100 грам (тісто)
  • Крем - 2 Ст. Ложки (тісто)
  • Сода - 1/2 чайних ложки (тісто)
  • Вершки жирні, 33% - 200 мілілітрів
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Груша - 3 штуки
  • Цукрова пудра - За смаком (для подачі)
пиріг
1. Змішайте борошно з содою.
пиріг
2. Додайте масло кімнатної температури. Перетріть в крихту.
пиріг
3. Додайте сметану.
пиріг
4. Замісити тісто. Накрийте харчової плівкою і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
пиріг
5. Для крему збийте яйце.
пиріг
6. Додайте цукор, ванільний цукор, борошно, вершки і все добре збийте.
пиріг
7. Вийміть тісто з холодильника, розподіліть в формі для випікання, формуючи високі бортики, близько 3 см.
пиріг
8. Покладіть зверху лист пергаменту, а на нього вантаж у вигляді гороху, квасолі і т.Д. Запікайте пісочну основу в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин.
пиріг
9. Груші наріжте тонким скибочками.
пиріг
10. Дістаньте основу з духовки і викладіть скибочки груш.
пиріг
11. Залийте груші кремом і поверніть пиріг в духовку. Запікайте близько 30 хвилин.
пиріг
12. Смачного!

Схожі рецепти