Персиковий коблер
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у мене популярний десерт -"Peach Cobbler & Quot. Ці ласощі родом з Англії, щось середнє між крамбль і звичним для нас пирогом. Подають його з кулькою морозива або склянкою молока.
Отже, прочитавши мій рецепт ви дізнаєтеся, як приготувати смачний персиковий коблер! Для його приготування знадобляться свіжі або консервовані персики. В оригінальному рецепті використовується цілий стакан цукру, але на мій погляд, це забагато, я поклала 2/3 склянки і було дуже смачно. Чим солодший персики, тим менше його потрібно. Пробуйте!
- Персики - 400 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 80 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Разрахлітель - 1 Чайна ложка (з гіркою)
1. Підготуйте необхідні продукти. Вимийте персики. Приступимо.
2. Увімкніть духовку на 180 градусів. Розкладіть масло на три керамічних формочки. Можна пекти коблер у великій формі, як подобається. Надішліть форму в духовку, мета - розтопити масло і прогріти форми.
3. У сухий мисці з'єднайте борошно з цукром і розпушувачем. Кількість цукру можна зменшити, дуже солодкий десерт виходить.
4. Влийте молоко і віночком з'єднайте з борошняної сумішшю.
5. Testo майже, воно в'язке і повітряне. Можна додати ванільний екстракт або роязикай ароматизатор.
6. Персики порізати на половинки, видаліть кісточки, потім кожну половинку розрізати ще на 4 частини.
7. У гаряче вершкове масло влийте тісто.
8. Зверху розкладіть персики. Надішліть в духовку на 30-35 хвилин.
9. Персиковий коблер готовий, він має золотисту скориночку, солодку і ніжну персикову м'якоть.
10. Подають персиковий коблер з кулькою морозива. Приємного!