Перловка зі свининою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Соковита свинина з перловкою, томлена в горщиках в духовці - це традиційне російське блюдо, яке прикрасить будь-який стіл! показую, як приготувати перловку зі свининою в духовці на всі випадки життя!
Сама по собі перловка не особливо смачна, але до м'яса знайти гарнір краще складно. Для приготування перловки зі свининою в духовці нам знадобиться свиняча вирізка, перловка, цибуля і спеції. І горщики, адже найкраще таке блюдо, звичайно, готувати в горщиках. До речі, перловку можете попередньо замочити на півгодини приблизно.
- Свинина - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Перловка - 1 Склянка
- Лавровий лист, спеції - За смаком
Спочатку поріжте цибулю кубиками, обсмажте його злегка в маслі.
Свинину порізали кубиками або довгастим шматочками. Виклали в горщики цибулю, а поверх лука - м'ясо.
Перловку промийте гарненько, викладіть її поверх м'яса. Залийте водою так, щоб покривало перловку на 1, 5 см. У кожен горщик покладіть по лаврового листа.
Закрийте горщики фольгою, надішліть їх на дві години на розігріту до 180 градусів духовку.
У нас виходить відмінне блюдо. Подавати його до столу можете з овочами на тарілці або прямо в горщику.
Смачного!