Рецепт Перловка зі свининою в духовці фото

Перловка зі свининою в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Перлова крупа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Соковита свинина з перловкою, томлена в горщиках в духовці - це традиційне російське блюдо, яке прикрасить будь-який стіл! показую, як приготувати перловку зі свининою в духовці на всі випадки життя!

Опис приготування:

Сама по собі перловка не особливо смачна, але до м'яса знайти гарнір краще складно. Для приготування перловки зі свининою в духовці нам знадобиться свиняча вирізка, перловка, цибуля і спеції. І горщики, адже найкраще таке блюдо, звичайно, готувати в горщиках. До речі, перловку можете попередньо замочити на півгодини приблизно.

  • Свинина - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Перловка - 1 Склянка
  • Лавровий лист, спеції - За смаком
перловка зі свининою в духовці - фото крок 1
Спочатку поріжте цибулю кубиками, обсмажте його злегка в маслі.
перловка зі свининою в духовці - фото крок 2
Свинину порізали кубиками або довгастим шматочками. Виклали в горщики цибулю, а поверх лука - м'ясо.
перловка зі свининою в духовці - фото крок 3
Перловку промийте гарненько, викладіть її поверх м'яса. Залийте водою так, щоб покривало перловку на 1, 5 см. У кожен горщик покладіть по лаврового листа.
перловка зі свининою в духовці - фото крок 4
Закрийте горщики фольгою, надішліть їх на дві години на розігріту до 180 градусів духовку.
перловка зі свининою в духовці - фото крок 5
У нас виходить відмінне блюдо. Подавати його до столу можете з овочами на тарілці або прямо в горщику.
перловка зі свининою в духовці - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти