Перловка в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Я все частіше стала готувати каші в пароварці, а не на плиті в каструлі. Особливо це відбувається, коли немає часу стежити за стравою. Виходить корисне і низькокалорійне гаряче. Раджу!
У разі варіння на пару можна спробувати будь-які нові поєднання і не боятися за те, що продукти підгорять. Нижче я описала, як приготувати перловку в пароварці з фаршем і грибами. Це ситне блюдо без особливих спецій дуже навіть сподобалося чоловікові. Таке собі даний "чоловіче" страва. Якщо до нього додати свіжий салатик, то буде ще смачніше.
- Фарш яловичий або свинячий - 250 грам
- Печериці - 150 грам
- Перлова крупа - 0, 5 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

Добре промийте крупу. Для цього помістіть її в друшляк і промийте кілька разів до чистої води.

Печериці промийте і наріжте пластинками.

Фарш перемішайте з крупою, додавши сіль і перець за смаком.

Потім додайте в масу гриби. Ще раз перемішайте і покладіть все в чашу пароварки.

Залийте блюдо водою і поставте готуватися в пароварці на 2 годину. Смачного!