Рецепт Перловка в пароварці фото

Перловка в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Крупи , Перлова крупа
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Я все частіше стала готувати каші в пароварці, а не на плиті в каструлі. Особливо це відбувається, коли немає часу стежити за стравою. Виходить корисне і низькокалорійне гаряче. Раджу!

Опис приготування:

У разі варіння на пару можна спробувати будь-які нові поєднання і не боятися за те, що продукти підгорять. Нижче я описала, як приготувати перловку в пароварці з фаршем і грибами. Це ситне блюдо без особливих спецій дуже навіть сподобалося чоловікові. Таке собі даний"чоловіче" страва. Якщо до нього додати свіжий салатик, то буде ще смачніше.

  • Фарш яловичий або свинячий - 250 грам
  • Печериці - 150 грам
  • Перлова крупа - 0, 5 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
перловка в пароварці - фото крок 1
Добре промийте крупу. Для цього помістіть її в друшляк і промийте кілька разів до чистої води.
перловка в пароварці - фото крок 2
Печериці промийте і наріжте пластинками.
перловка в пароварці - фото крок 3
Фарш перемішайте з крупою, додавши сіль і перець за смаком.
перловка в пароварці - фото крок 4
Потім додайте в масу гриби. Ще раз перемішайте і покладіть все в чашу пароварки.
перловка в пароварці - фото крок 5
Залийте блюдо водою і поставте готуватися в пароварці на 2 годину. Смачного!

Схожі рецепти