Пельмені в духовці з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 40 хв.
Немає нічого простіше, ніж приготування пельменів. Спробуємо підійти до цієї страви з деякою задумкою. Додамо кілька інгредієнтів і отримаємо абсолютно нове, смачне і ситне блюдо!
Опис приготування:
Для приготування цієї страви можна використовувати заморожені пельмені, розморожувати їх необов'язково. Звичайно, найсмачнішим страва вийде з домашніх пельменів. До речі, можна сміливо брати вареники, наприклад, з картоплею, капустою або грибами. Не забудьте посипати готову страву свіжою зеленню!
- Пельмені - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Помідори - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Вершки 20% - 200 Ст. Ложок
- Сир твердий - 50 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
Обсмажте пельмені на гарячій сковороді. У горщики або форму для запікання покладіть невеликий шматочок вершкового масла. Потім викладіть обсмажені пельмені.
Окремо обсмажити цибулю. Додайте до нього помідори. Обсмажте пару хвилин. Викладіть до пельменів.
А при вершки.
Посипте тертим сиром і, накривши кришкою, поставте в духовку, розігріту до 200 градусів хвилин на 20-30.
Смачного!