Пельмені швидкі
(покроковий рецепт з фото)
Не завжди приготування пельменів - це довгий і складний процес, є пару хитрощів, як зробити це дуже смачне блюдо досить швидко і з мінімальними витратами ваших сил.
Важко знайти людину, яка б не любила це ситне і ароматне блюдо, але ось робити його подобається не всім, вже дуже це клопітно, тому всіх цікавить, як приготувати пельмені швидкі. Для мене, наприклад, це завдання цілком здійсненне, адже вже давно була придумана дуже зручна форма для ліплення пельменів, яку і зараз можна спокійно купити в магазині. А що стосується тесту і фаршу, то в цьому простому рецепті пельменів швидких все робиться легко і вимагає мінімум часу, так що пропоную вам сьогодні порадувати своїх домашніх відмінним вечерею з соковитими пельменями.
- М'ясо - 1 кілограм
- Сало - 150-200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 3, 5-4 склянки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Почнем з того, що промиємо м'ясо з салом і наріжемо його на невеликі шматочки, цибуля очистимо й наріжемо кожну цибулину на 3-4 частини.
Далі пропускаємо м'ясо, сало і цибулю через м'ясорубку, фарш солимо і приправляємо улюбленими спеціями.
Для тесту ми змішуємо в мисці молоко з яйцем, додаємо трохи солі і починаємо всипати борошно. Додаємо стільки борошна, щоб тісто вийшло м'яким, еластичним і не дуже тугим. Далі все дуже просто, відриваємо від тесту невеликий шматочок і розгортаємо його в пласт діаметром трохи більше ніж наша форма. Кладемо тісто на форму, а в кожен отвір викладаємо трохи приготованого фаршу, злегка вдавлюємо начинку всередину.
Знову відриваємо від тесту шматочок і розгортаємо його в пласт.
Кладемо другий пласт поверх першого і за допомогою качалки розгортаємо все і щільно з'єднуємо два шари. Зайве тісто по краях прибираємо.
Акуратно витягуємо пельмені з форми.
Тепер їх залишається тільки заморозити, ну а частина можна і відразу зварити. Приємного всім апетиту!