Печиво зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)
Смородина надає печінкою надзвичайний смак. На перший погляд може здатися, що це печиво з казки. Дітям дуже подобається. Ну, і я люблю часто їм поласувати. Розповідаю секрет готування.
У холодильнику лежить смородина, а ви не знаєте, куди її подіти? А тут і солоденького захотілося ... Ммм! Так чого тягнути? Давайте готувати нереально смачну випічку! А я тоді розповім і покажу, як приготувати печиво зі смородиною. Запам'ятовуйте!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Маргарин - 120 грам
- Крохмаль - 40 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Горіхи - 80 грам
- Смородина - 100 грам
- Ванілін - За смаком (або фруктова есенція; пару крапель)
1. Підготуйте продукти для печива. Маргарин на паровій бані розтопіть. Горіхи звільніть від шкаралупи, подрібніть блендером до дрібної крихти. Смородину подморозьте в морозилке, щоб не пом'яти під час змішування тіста.
2. У теплому маргарині розчиніть цукрову пудру.
3. У маргариновий-цукрову суміш додайте горіхову крихту і смородину, швидко перемішайте.
4. Додайте борошно, змішане з крохмалем, есенцію фруктову або ванілін. Обережно замісити ложкою тісто.
5. Testo майже.
6. Розстеліть на столі харчову плівку, викладіть тісто, сформуйте ковбаску, загорніть її в плівку і відправте в морозилку на 30 хвилин.
7. Поріжте ковбаску на кружечки, товщина тесту повинна бути не більше 1 см.
8. Змастіть рослинним маслом деко (або застеліть його папером для випічки), викладіть печиво на відстані один від одного, відправте в гарячу духовку на 15 хвилин. Температура духовки - 200 градусів.
9. Печиво зі смородиною готове. Зніміть з дека, остудіть і подайте до чаю. Смачного!