Рецепт Печиво зі смородиною фото

Печиво зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Ягоди , Смородина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смородина надає печінкою надзвичайний смак. На перший погляд може здатися, що це печиво з казки. Дітям дуже подобається. Ну, і я люблю часто їм поласувати. Розповідаю секрет готування.

Опис приготування:

У холодильнику лежить смородина, а ви не знаєте, куди її подіти? А тут і солоденького захотілося ... Ммм! Так чого тягнути? Давайте готувати нереально смачну випічку! А я тоді розповім і покажу, як приготувати печиво зі смородиною. Запам'ятовуйте!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Маргарин - 120 грам
  • Крохмаль - 40 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Горіхи - 80 грам
  • Смородина - 100 грам
  • Ванілін - За смаком (або фруктова есенція; пару крапель)
печиво зі смородиною - фото крок 1
1. Підготуйте продукти для печива. Маргарин на паровій бані розтопіть. Горіхи звільніть від шкаралупи, подрібніть блендером до дрібної крихти. Смородину подморозьте в морозилке, щоб не пом'яти під час змішування тіста.
печиво зі смородиною - фото крок 2
2. У теплому маргарині розчиніть цукрову пудру.
печиво зі смородиною - фото крок 3
3. У маргариновий-цукрову суміш додайте горіхову крихту і смородину, швидко перемішайте.
печиво зі смородиною - фото крок 4
4. Додайте борошно, змішане з крохмалем, есенцію фруктову або ванілін. Обережно замісити ложкою тісто.
печиво зі смородиною - фото крок 5
5. Testo майже.
печиво зі смородиною - фото крок 6
6. Розстеліть на столі харчову плівку, викладіть тісто, сформуйте ковбаску, загорніть її в плівку і відправте в морозилку на 30 хвилин.
печиво зі смородиною - фото крок 7
7. Поріжте ковбаску на кружечки, товщина тесту повинна бути не більше 1 см.
печиво зі смородиною - фото крок 8
8. Змастіть рослинним маслом деко (або застеліть його папером для випічки), викладіть печиво на відстані один від одного, відправте в гарячу духовку на 15 хвилин. Температура духовки - 200 градусів.
печиво зі смородиною - фото крок 9
9. Печиво зі смородиною готове. Зніміть з дека, остудіть і подайте до чаю. Смачного!

Схожі рецепти