Рецепт Пісочне печиво зі смородиною фото

Пісочне печиво зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Смородина
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Один з моїх найулюбленіших десертів - пісочне печиво зі смородиною. Рекомендую рецепт всім любителям солодкої випічки до чаю!

Опис приготування:

Для десерту краще брати стиглу, не надто кислу ягоду. Зазвичай я для приготування пісочного печива зі смородиною беру чорну смородину. Кокосова стружка відмінно відтіняє кислинку ягоди. Дивимося рецепт.

  • Борошно - 150 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Кокосова стружка - 6 Ст. Ложок
  • Манна крупа - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Чорна смородина - 1 Склянка
  • Цедра апельсина - 1 штука
пісочне печиво зі смородиною - фото крок 1
Розм'якшене масло змішуємо з ягодами, додаємо половину кокосової стружки, цукор, цедру одного апельсина, борошно і манку. Намагайтеся зберегти ягоди цілими.
пісочне печиво зі смородиною - фото крок 2
Формуємо ковбаску і обвалюють її в кокосовій стружці. Відправляємо в холодильник на півгодини.
пісочне печиво зі смородиною - фото крок 3
Потім ріжемо на частини.
пісочне печиво зі смородиною - фото крок 4
Випікаємо при температурі 180 градусів хвилин 15. Чи не передержіте!
пісочне печиво зі смородиною - фото крок 5
Ось таке гарне пісочне печиво зі смородиною виходить. Смачного!

Схожі рецепти