Печиво з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт печива з морквою - для вас! впевнена, таке корисне і навіть дуже здорове ласощі сподобається всім без винятку. І, якщо ви стежите за фігурою, готуйте саме це печиво!
Хочу вам розповісти, як приготувати печиво з морквою. Смачно, ніжно, солодкий. І при цьому дуже просто готується. Впевнена, вам сподобається, та й ваші домочадці будуть в захваті, до того красиво виглядає це печиво. Бажаю вам удачі в готуванні!
- Борошно вівсяне - 200 грам
- Вівсяні пластівці - 200 грам
- Морква - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Karamelynиy доливання - 100 грам
- Горіхи - 100 грам (або стільки ж кунжуту)
- Журавлина sushenaya - 100 грам
- Масло кокосове - 50 грам
- Насіння льону - 2 Ст. Ложки
- Вода тепла - 5 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 0.5 чайних ложки
- Лобода - 100 грам
1. Ось наші інгредієнти. У теплій воді замочимо журавлину, щоб вона набухла. Відваримо і остудити також киноа. Морквину моєму, чистимо і тремо на дрібну тертку.
2. Змішаємо всі інгредієнти: спочатку сухі, потім вологі, перемішаємо і отримаємо ось таку суміш.
3. Вологими руками або за допомогою спеціальної ложки ліпимо печиво і викладаємо його на пергамент.
4. Запікаємо приблизно 15-20 хвилин при температурі 180 градусах.