Рецепт Печиво на розсолі від огірків фото

Печиво на розсолі від огірків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Розсіл
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Печиво на розсолі від огірків в домашніх умовах готується менше години. Розсіл можна використовувати будь-який (з квашеної капусти також підійде). Таке печиво стане відмінним ласощами.


Опис приготування:

Незвичайне печиво на розсолі від огірків в домашніх умовах, яке стане непоганою закускою до пива. При бажанні, перед відправкою його в духовку, можна посипати ароматизованої приправою або залишити так. Розсіл можна використовувати будь-який, головне - добре вимісити тісто.

  • Розсіл - 1 Склянка
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно - 4 склянки
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Сода - 1 Чайна ложка
печиво на розсолі від огірків - фото крок 1
1. Беремо розсіл і додаємо в нього цукор. Я взяла огірковий розсіл, але підійде будь-який інший. Розмішуємо цукор, поки він повністю не розчинитися, після додаємо соду і рослинне масло. Соду гасити не потрібно - це зробить розсіл.
печиво на розсолі від огірків - фото крок 2
2. У самому кінці додаємо борошно і замішуємо тісто. Муки потрібно стільки, скільки візьме основна маса. У мене зазвичай йде близько 4 склянок.
печиво на розсолі від огірків - фото крок 3
3. Замішуємо тісто і кладемо його в холодильник на 15-20 хвилин. Після цього поділяємо на 3-4 частини і розгортаємо кожну частину. Форму для печива можете вибрати будь-яку. Мені особисто подобається робити довге печиво. Розгортати краще через плівку.
печиво на розсолі від огірків - фото крок 4
4. Розкачати пласт товщиною 5-8 мм, нарізаємо в довжину. Для візерункової різання використовуйте фігурний ніж для чебуреків.
печиво на розсолі від огірків - фото крок 5
5. Викладаємо печиво на деко, покритий пергаментом і відправляємо в духовку. Температура духовки повинна бути не менше 180 градусів. Випікаємо печиво близько 12-15 хвилин.

Схожі рецепти