Рецепт Пісне печиво на розсолі фото

Пісне печиво на розсолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно
Пісні страви
Для дітей
Випічка, Печиво

Пісне печиво на розсолі - це не маревний експеримент божевільного кондитера, а дійсно смачне і м'яке пісне печиво домашнього приготування, сметани зі столу відразу.

Отже, пропоную вашій увазі простий рецепт пісного печива на розсолі:

1. У розсолі (переважно, огірковому) розчиняємо соду, туди ж додаємо масло і цукор. Перемішуємо.

2. Просіваємо в отриману суміш борошно, замішуємо еластичне тісто.

3. Розкачуємо тісто в корж, вирізаємо з неї фігурки бажаного розміру і форми. Викладаємо фігурки на деко, застелений пергаментним папером.

4. Ставимо деко в духовку, розігріту до 170 градусів, і запікаємо до рум'яного золотистого кольору печива.

Готове пісне печиво на розсолі дістаємо з духовки, охолоджуємо на решітці і подаємо до столу.

Удачі в приготуванні!


  • Розсіл - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Олія соняшникова - 1/2 склянки
  • Борошно - 4 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
Отже, пропоную вашій увазі простий рецепт пісного печива на розсолі:

1. У розсолі (переважно, огірковому) розчиняємо соду, туди ж додаємо масло і цукор. Перемішуємо.

2. Просіваємо в отриману суміш борошно, замішуємо еластичне тісто.

3. Розкачуємо тісто в корж, вирізаємо з неї фігурки бажаного розміру і форми. Викладаємо фігурки на деко, застелений пергаментним папером.

4. Ставимо деко в духовку, розігріту до 170 градусів, і запікаємо до рум'яного золотистого кольору печива.

Готове пісне печиво на розсолі дістаємо з духовки, охолоджуємо на решітці і подаємо до столу.

Удачі в приготуванні!

Схожі рецепти