Печиво із зеленої гречки
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом, як приготувати печиво з зеленої гречки. Це м'яке домашнє печиво з легким гречаним ароматом. Для приготування потрібно найпростіші інгредієнти.
Замість вівсяних пластівців можна додати горіхи, тоді печиво вийде безглютенових. Кількість цукру можна збільшити, якщо любите солодке. Кокосове масло має бути кімнатної температури, полужидким по консистенції.
- Зелена гречка - 1 Склянка
- Вівсяні пластівці - 1/4 склянки
- Цукор - 1/3 склянки
- Кокосова олія - 1/4 склянки
- Вода - 8-10 Ст. Ложок
- Ванільний сироп - 1-2 капель
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 165 градусів.
У кавомолці подрібніть зелену гречку в борошно. Пересипьте в миску.
Додайте вівсяні пластівці і цукор, перемішайте.
Додайте масло і ванільний сироп, ще раз перемішайте. Потім влийте воду, замісіть тісто. Воно повинно вийти вологим, трохи розсипчастої.
Скачайте кульки з тіста, надайте їм форму печива. Випікайте печиво 20 хвилин.
Печиво із зеленої гречки готове, смачного!