Печиво із зеленої гречки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Ділюся рецептом, як приготувати печиво з зеленої гречки. Це м'яке домашнє печиво з легким гречаним ароматом. Для приготування потрібно найпростіші інгредієнти.
Опис приготування:
Замість вівсяних пластівців можна додати горіхи, тоді печиво вийде безглютенових. Кількість цукру можна збільшити, якщо любите солодке. Кокосове масло має бути кімнатної температури, полужидким по консистенції.
- Зелена гречка - 1 Склянка
- Вівсяні пластівці - 1/4 склянки
- Цукор - 1/3 склянки
- Кокосова олія - 1/4 склянки
- Вода - 8-10 Ст. Ложок
- Ванільний сироп - 1-2 капель
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 165 градусів.
У кавомолці подрібніть зелену гречку в борошно. Пересипьте в миску.
Додайте вівсяні пластівці і цукор, перемішайте.
Додайте масло і ванільний сироп, ще раз перемішайте. Потім влийте воду, замісіть тісто. Воно повинно вийти вологим, трохи розсипчастої.
Скачайте кульки з тіста, надайте їм форму печива. Випікайте печиво 20 хвилин.
Печиво із зеленої гречки готове, смачного!