Рецепт Печиво «ґудзики» фото

Печиво «ґудзики»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Какао
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Печиво

Оригінальна печиво"Ґудзики" дуже подобається дітям, воно дивує незвичайною формою. Його також цікаво робити, процес потрібно провести акуратно, щоб гудзики вийшли однаковими. Спробуємо?

Печиво"Ґудзики" можна приготувати з будь-якого пластичного тесту. Тут головне - дизайнерська ідея. Тісто потрібно розгортати приблизно товщиною в 5-7 міліметрів. Краще робити гудзики діаметром 5 і виїмку 3 см. Я роблю таке печиво тільки для дітей, які теж беруть участь в процесі формування печива"Ґудзики" . Успіхів і приємного апетиту!

  • Борошно - 200 грам
  • Олія - 100 грам
  • Цукор - 80 грам
  • Жовток - 2 штуки
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
  • Какао - 2 чайних ложки
печиво
Замісити тісто: жовтки розтерти з цукром, додати м'яке масло, ванілін, ретельно розмішати. Поступово додати борошно. Розділити тісто на дві частини, в одну додати какао. Розкачати тісто і вирізати кружальця.
печиво
Потім на кружочках зробити вм'ятину, не прорізаючи тісто до кінця.
печиво
Соломкою зробити маленькі отвори.
печиво
Повинна вийти така гудзик.
печиво
Заготовки викласти на пергамент і випікати при 180 градусах 20 хвилин.
печиво
Смачного!

Схожі рецепти