Рецепт Печиво «ґудзики» фото

Печиво «ґудзики»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Какао
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Оригінальна печиво"Ґудзики" дуже подобається дітям, воно дивує незвичайною формою. Його також цікаво робити, процес потрібно провести акуратно, щоб гудзики вийшли однаковими. Спробуємо?

Опис приготування:

Печиво"Ґудзики" можна приготувати з будь-якого пластичного тесту. Тут головне - дизайнерська ідея. Тісто потрібно розгортати приблизно товщиною в 5-7 міліметрів. Краще робити гудзики діаметром 5 і виїмку 3 см. Я роблю таке печиво тільки для дітей, які теж беруть участь в процесі формування печива"Ґудзики" . Успіхів і приємного апетиту!

  • Борошно - 200 грам
  • Олія - 100 грам
  • Цукор - 80 грам
  • Жовток - 2 штуки
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
  • Какао - 2 чайних ложки
печиво
Замісити тісто: жовтки розтерти з цукром, додати м'яке масло, ванілін, ретельно розмішати. Поступово додати борошно. Розділити тісто на дві частини, в одну додати какао. Розкачати тісто і вирізати кружальця.
печиво
Потім на кружочках зробити вм'ятину, не прорізаючи тісто до кінця.
печиво
Соломкою зробити маленькі отвори.
печиво
Повинна вийти така гудзик.
печиво
Заготовки викласти на пергамент і випікати при 180 градусах 20 хвилин.
печиво
Смачного!

Схожі рецепти