Печиво європейське
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не уявляєте своє життя без солодкого за чаєм, то цей рецепт для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати печиво європейське легко і без зусиль. Воно обов'язково сподобається вашій родині.
Такі печива відмінно підійдуть до чаю. Ними навіть можна пригостити ваших гостей. Також такі печива шалено корисні, а головне - їх можна давати дітям без побоювання. Готуються вони легко і швидко, цей процес можна провести разом з родиною. Якщо хочете класичне печиво, то можете прибрати цедру апельсина і додати, наприклад, родзинки.
Смачного!
- Яйця - 1 штука
- Цукор - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Борошно - 100 грам
- Сода харчова - 0, 5 чайних ложки
- Геркулесові пластівці - 2/3 склянки
- Очищені насіння соняшнику - 150 грам
- Цедра апельсина - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти. Цедру лимона порубати ножем. Яйця збийте з цукром. До яйцям додайте м'яке вершкове масло, збийте, потім додайте цедру і сіль. Перемішайте все.
У мисці змішайте борошно і соду. Додайте до них всі інші інгредієнти і все перемішайте. Деко застеліть пергаментом і викладіть по 1 ст. Ложці маси, духовку розігрійте до 190 З.
Випікайте до золотистого кольору 10-15 хвилин.