Рецепт Печиво європейське фото

Печиво європейське
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вівсянка, Крупи, Вершкове масло, Насіння
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Якщо ви не уявляєте своє життя без солодкого за чаєм, то цей рецепт для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати печиво європейське легко і без зусиль. Воно обов'язково сподобається вашій родині.

Такі печива відмінно підійдуть до чаю. Ними навіть можна пригостити ваших гостей. Також такі печива шалено корисні, а головне - їх можна давати дітям без побоювання. Готуються вони легко і швидко, цей процес можна провести разом з родиною. Якщо хочете класичне печиво, то можете прибрати цедру апельсина і додати, наприклад, родзинки.

Смачного!

  • Яйця - 1 штука
  • Цукор - 150 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Сода харчова - 0, 5 чайних ложки
  • Геркулесові пластівці - 2/3 склянки
  • Очищені насіння соняшнику - 150 грам
  • Цедра апельсина - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
печиво європейське - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Цедру лимона порубати ножем. Яйця збийте з цукром. До яйцям додайте м'яке вершкове масло, збийте, потім додайте цедру і сіль. Перемішайте все.
печиво європейське - фото крок 2
У мисці змішайте борошно і соду. Додайте до них всі інші інгредієнти і все перемішайте. Деко застеліть пергаментом і викладіть по 1 ст. Ложці маси, духовку розігрійте до 190 З.
печиво європейське - фото крок 3
Випікайте до золотистого кольору 10-15 хвилин.

Схожі рецепти