Рецепт Печиво європейське фото

Печиво європейське
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вівсянка , Крупи , Вершкове масло , Насіння
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви не уявляєте своє життя без солодкого за чаєм, то цей рецепт для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати печиво європейське легко і без зусиль. Воно обов'язково сподобається вашій родині.

Опис приготування:

Такі печива відмінно підійдуть до чаю. Ними навіть можна пригостити ваших гостей. Також такі печива шалено корисні, а головне - їх можна давати дітям без побоювання. Готуються вони легко і швидко, цей процес можна провести разом з родиною. Якщо хочете класичне печиво, то можете прибрати цедру апельсина і додати, наприклад, родзинки.

Смачного!

  • Яйця - 1 штука
  • Цукор - 150 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Сода харчова - 0, 5 чайних ложки
  • Геркулесові пластівці - 2/3 склянки
  • Очищені насіння соняшнику - 150 грам
  • Цедра апельсина - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
печиво європейське - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Цедру лимона порубати ножем. Яйця збийте з цукром. До яйцям додайте м'яке вершкове масло, збийте, потім додайте цедру і сіль. Перемішайте все.
печиво європейське - фото крок 2
У мисці змішайте борошно і соду. Додайте до них всі інші інгредієнти і все перемішайте. Деко застеліть пергаментом і викладіть по 1 ст. Ложці маси, духовку розігрійте до 190 З.
печиво європейське - фото крок 3
Випікайте до золотистого кольору 10-15 хвилин.

Схожі рецепти