Печиво бісквітне
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт смачного бісквітного печива. Вам не знадобитися вимішувати тісто і взагалі докладати багато зусиль. Швидко, ніжно і смачно!
Таке ж тісто можна використовувати для випічки пирога або кексів. Печиво можна відсадити на деко, застелене пергаментом за допомогою кондитерського мішка або ложки, а якщо у вас є спеціальні форми для випічки, тоді використовуйте їх. Печиво просте і смачне, відмінно підходить для полудня.
- Яйця - 2 штуки
- Цукровий пісок - 2/3 склянки
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Цедра лимону - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 11 Ст. Ложка
1. У chashu змішувального vbeyte яйце, додайте цукор і збивайте на середніх оборотах. Додайте ваніль, цедру, щіпку солі і просійте борошно, перемішайте. Розтопити вершкове масло і остудіть, введіть його в самому кінці.
2. Перемішайте тісто лопаткою.
3. Форми для випічки посипте борошном і ложкою викладіть в кожну невелику кількість тіста.
4. Надішліть форми в розігрітий до 175 градусів духовку на 8-9 хвилин, потім дістаньте форму і залиште печиво ще на 5 хвилин. Перед подачею прикрасьте його цукровою пудрою.