Рецепт Печиво бісквітне фото

Печиво бісквітне
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Рецепти без шкоди
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 24
Час приготування: 35 хв.

Дуже простий рецепт смачного бісквітного печива. Вам не знадобитися вимішувати тісто і взагалі докладати багато зусиль. Швидко, ніжно і смачно!

Опис приготування:

Таке ж тісто можна використовувати для випічки пирога або кексів. Печиво можна відсадити на деко, застелене пергаментом за допомогою кондитерського мішка або ложки, а якщо у вас є спеціальні форми для випічки, тоді використовуйте їх. Печиво просте і смачне, відмінно підходить для полудня.

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукровий пісок - 2/3 склянки
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Цедра лимону - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 11 Ст. Ложка
печиво бісквітне - фото крок 1
1. У chashu змішувального vbeyte яйце, додайте цукор і збивайте на середніх оборотах. Додайте ваніль, цедру, щіпку солі і просійте борошно, перемішайте. Розтопити вершкове масло і остудіть, введіть його в самому кінці.
печиво бісквітне - фото крок 2
2. Перемішайте тісто лопаткою.
печиво бісквітне - фото крок 3
3. Форми для випічки посипте борошном і ложкою викладіть в кожну невелику кількість тіста.
печиво бісквітне - фото крок 4
4. Надішліть форми в розігрітий до 175 градусів духовку на 8-9 хвилин, потім дістаньте форму і залиште печиво ще на 5 хвилин. Перед подачею прикрасьте його цукровою пудрою.

Схожі рецепти