Печінкові рогалики 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Куряча печінка низькокалорійна і багата вітамінами. Смак у неї м'який і незвичайний, вона прекрасно поєднується з різними соусами. Подати її можна як на сімейну вечерю, так і на святковий стіл.
Рецепти приготування страв з печінки, які можуть бути як до божевілля прості і лаконічні, так і вишукані і багатокомпонентні, при правильному підході завжди виходять шалено смачними і поза всякими сумнівами корисними. А печінкові рогалики чудово прикрасять ваш стіл і урізноманітнюють меню. Хочу з вами поділитися, як приготувати печінкові рогалики.
- Куряча печінка - 300 грам
 - Молоко - 180 мілілітрів
 - Куряче яйце - 1 штука
 - Борошно - 5 Ст. Ложок
 - Спеції - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Сир вершковий - 70 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Часник - 3 зубчики
 - Петрушка - 1 пучок
 

Підготуйте інгредієнти.

Лук наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці.

Печінка подрібніть в блендері, додайте молоко, щіпку солі, борошно.

Обсмажте цибулю в невеликій кількості олії до прозорого кольору.

Додайте моркву. Обсмажуйте до готовності.

Помістіть в чашу блендера обсмажену моркву, цибуля, вершковий сир і петрушку. Збийте все до отримання однорідної маси.

Додайте подрібнений часник, перемішайте.

Посмажте на розігрітій сковороді, змащеній невеликою кількістю масла, печінкові млинці.

Кожен млинець розріжте на 8 частин.

На кожну частину викладіть по чайній ложці начинки, згорніть рулетиком.

Закріпіть шпажкою кожен рулетик, подавайте до столу.

Смачні, ніжні й ароматні рулетики готові.
Смачного!
Смачного!