Печінкові рогалики
(покроковий рецепт з фото)
Куряча печінка низькокалорійна і багата вітамінами. Смак у неї м'який і незвичайний, вона прекрасно поєднується з різними соусами. Подати її можна як на сімейну вечерю, так і на святковий стіл.
Рецепти приготування страв з печінки, які можуть бути як до божевілля прості і лаконічні, так і вишукані і багатокомпонентні, при правильному підході завжди виходять шалено смачними і поза всякими сумнівами корисними. А печінкові рогалики чудово прикрасять ваш стіл і урізноманітнюють меню. Хочу з вами поділитися, як приготувати печінкові рогалики.
- Куряча печінка - 300 грам
- Молоко - 180 мілілітрів
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Сир вершковий - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
Підготуйте інгредієнти.
Лук наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці.
Печінка подрібніть в блендері, додайте молоко, щіпку солі, борошно.
Обсмажте цибулю в невеликій кількості олії до прозорого кольору.
Додайте моркву. Обсмажуйте до готовності.
Помістіть в чашу блендера обсмажену моркву, цибуля, вершковий сир і петрушку. Збийте все до отримання однорідної маси.
Додайте подрібнений часник, перемішайте.
Посмажте на розігрітій сковороді, змащеній невеликою кількістю масла, печінкові млинці.
Кожен млинець розріжте на 8 частин.
На кожну частину викладіть по чайній ложці начинки, згорніть рулетиком.
Закріпіть шпажкою кожен рулетик, подавайте до столу.
Смачні, ніжні й ароматні рулетики готові.
Смачного!
Смачного!