Рецепт Печінкові оладки фото

Печінкові оладки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як приготувати найсмачніші печінкові оладки? Я розповім, як зробити їх м'якими, ніжними і пишними. Ви точно змініть своє ставлення до печінки. Дивіться детальний рецепт!

Опис приготування:

Для приготування оладок підійде будь-яка печінку: куряча, індичих, свиняча або яловича. Блюдо дуже просте і невитратне, проте дуже незвичайне і смачне! розповідаю, як приготувати печінкові оладки.

  • Печінка - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Відварений рис - 100-150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Rafinirovannoe масло - 50 мілілітрів (для смаження )
печінкові оладки - фото крок 1
Підготуйте продукти для оладок. Печінка вимийте, видаліть печінкові протоки. Цибулю очистіть від шкірки. Рис відварити в солоній воді до готовності.
печінкові оладки - фото крок 2
Печінка з цибулею перекрутити в м'ясорубці або за допомогою блендера. Додайте сіль і спеції.
печінкові оладки - фото крок 3
Повинен вийде однорідним фарш.
печінкові оладки - фото крок 4
До печеночному фаршу додайте рис відварний і яйце. Перемішайте.
печінкові оладки - фото крок 5
Всипте борошно, знову ретельно перемішайте фарш.
печінкові оладки - фото крок 6
Фарш для смаження оладок готовий. За консистенцією він повинен бути щільним, як на звичайні оладки.
печінкові оладки - фото крок 7
Розігрійте рафінована олія на сковороді. Столовою ложкою викладайте фарш. Смажте з двох сторін до коричневої скоринки.
печінкові оладки - фото крок 8
Печінкові оладки готові.
печінкові оладки - фото крок 9
Подавайте оладки як основне блюдо або закуску. Приємного!

Схожі рецепти