Печінкові оладки
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати найсмачніші печінкові оладки? Я розповім, як зробити їх м'якими, ніжними і пишними. Ви точно змініть своє ставлення до печінки. Дивіться детальний рецепт!
Для приготування оладок підійде будь-яка печінку: куряча, індичих, свиняча або яловича. Блюдо дуже просте і невитратне, проте дуже незвичайне і смачне! розповідаю, як приготувати печінкові оладки.
- Печінка - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Відварений рис - 100-150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Rafinirovannoe масло - 50 мілілітрів (для смаження )
Підготуйте продукти для оладок. Печінка вимийте, видаліть печінкові протоки. Цибулю очистіть від шкірки. Рис відварити в солоній воді до готовності.
Печінка з цибулею перекрутити в м'ясорубці або за допомогою блендера. Додайте сіль і спеції.
Повинен вийде однорідним фарш.
До печеночному фаршу додайте рис відварний і яйце. Перемішайте.
Всипте борошно, знову ретельно перемішайте фарш.
Фарш для смаження оладок готовий. За консистенцією він повинен бути щільним, як на звичайні оладки.
Розігрійте рафінована олія на сковороді. Столовою ложкою викладайте фарш. Смажте з двох сторін до коричневої скоринки.
Печінкові оладки готові.
Подавайте оладки як основне блюдо або закуску. Приємного!