Печінкові котлети з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Єдиний вихід нагодувати дитину печінкою, - це приготувати з неї котлетки. Печінка - продукт дуже корисний і необхідний для організму, як дорослого, так і дитини. Спробуйте і ви!
Опис приготування:
На мій погляд, це один з найпростіших і смачних рецептів котлет, приготованих з печінки. До всього іншого, даний рецепт універсальний і ви його можете використовувати не тільки з яловичої печінкою, але і з будь-якою іншою, виходить однаково смачно. Єдине, вам потрібно буде визначити необхідну кількість борошна по консистенції тесту. Під час подачі змастіть котлетки за бажанням сметаною, а зверху розподіліть смажену цибулю.
- Печінка - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйця курячі - 2-3 штук
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
Лк очистіть і дрібно наріжте. Надішліть в розігріте масло і смажте протягом 2-3 хвилин.
Печінка промийте холодною водою, зачистите від плівок і жилок. Наріжте печінку невеликими шматочками і пробийте в блендері до однорідності з частиною смаженої цибулі. Додайте у фарш яйця, сіль, перець і борошно. Все ретельно перемішайте.
Викладайте фарш на розпечену сковорідку з допомогою ложкою. Смажте по 3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Подавайте котлетки, доповнивши сметаною і обсмаженою цибулею. Смачного!