Печінка куряча смажена
(покроковий рецепт з фото)
Великі шанувальники їжі в клярі або в паніровці гідно оцінять рецепт, як приготувати печінку курячу смажену. Ви можете подавати її в якості основного гарячого або в якості закуски.
Таку печінку варто з'їсти протягом 1 годину, оскільки панірувальні сухарі можуть розм'якнути, якщо вона полежить довше. Перед обсмажуванням печінку потрібно очистити від мембран, вимити від згустків крові і розділити 2 частини. Подавайте її через кілька хвилин після приготування.
- Куряча печінка - 0, 5 кілограма
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 2 склянки
1. Вимийте печінку, видаліть мембрани і розріжте сполучає частина. В одну миску насипте борошно, в іншу розбийте і збовтайте яйця, в третю миску висипте панірувальні сухарі. Обваляйте кожен шматочок в трьох мисках по черзі.
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть шматочки, обсмажуйте з кожного боку приблизно по 1, 5-2 хвилини.
3. Перекладіть готову печінку в тарілку і подавайте через пару хвилин.