Рецепт Печінка куряча смажена фото

Печінка куряча смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в паніровці

Великі шанувальники їжі в клярі або в паніровці гідно оцінять рецепт, як приготувати печінку курячу смажену. Ви можете подавати її в якості основного гарячого або в якості закуски.

Таку печінку варто з'їсти протягом 1 годину, оскільки панірувальні сухарі можуть розм'якнути, якщо вона полежить довше. Перед обсмажуванням печінку потрібно очистити від мембран, вимити від згустків крові і розділити 2 частини. Подавайте її через кілька хвилин після приготування.

  • Куряча печінка - 0, 5 кілограма
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 2 склянки
печінка куряча смажена - фото крок 1
1. Вимийте печінку, видаліть мембрани і розріжте сполучає частина. В одну миску насипте борошно, в іншу розбийте і збовтайте яйця, в третю миску висипте панірувальні сухарі. Обваляйте кожен шматочок в трьох мисках по черзі.
печінка куряча смажена - фото крок 2
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть шматочки, обсмажуйте з кожного боку приблизно по 1, 5-2 хвилини.
печінка куряча смажена - фото крок 3
3. Перекладіть готову печінку в тарілку і подавайте через пару хвилин.

Схожі рецепти