Паста з чорної квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите відкривати для себе нові цікаві страви? Хочу запропонувати вам зробити класну мексиканську закуску, яка напевно викличе захват у всіх, кому доведеться її спробувати. Рекомендую!
Цей апетитний паштет стане чудовим доповненням до вашого щоденного меню. Подавати до столу його можна з тертим сиром, беконом, гострим перцем і чіпсами з тортильи. Хочете спробувати? Тоді запам'ятовуйте цей варіант, як приготувати пасту з чорної квасолі і повторіть на своїй кухні.
- Чорна квасоля - 3 склянки (відварна)
- Цибулина - 1 штука
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Подрібніть цибулю і викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажте до рум'яності і додайте квасолю.
2. Розімніть на сковороді квасоля до стану однорідної пасти. Додайте сіль за смаком. Помішуючи, Уваров трохи до загустіння.
3. Сформуйте з готової пасти рулетик або складений навпіл млинець. Доповніть добавками за смаком, наприклад, начос.
Ось така краса! Паста з чорної квасолі готова.
Ось така краса! Паста з чорної квасолі готова.