Паска на дріжджах

Паска на дріжджах
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Ось рецепт паски, трохи модернізований мною. Паски таким чином готуються досить довго, кажу відразу, але смак виходить просто неймовірний! Відмінно підійде до великодніх свят!

опис приготування:

Для початку запасіться терпінням. Прочитайте кілька разів, звертаючи увагу на фотографії, як приготувати паску на дріжджах. Після цього купіть всі необхідні інгредієнти, заздалегідь підготуйте все, що вам знадобиться - і можна починати. Цей паску у мене вийшов з першого разу, тому і у вас неодмінно все вийде.

  • борошно— 1 кілограм
  • вода— 120 грам
  • яйце— 10 штук
  • маргарин— 420 грам
  • цукор— 200 грам
  • Сухі дріжджі— 20 грам
  • сіль— 1,5 чайних ложки
  • Ізюм— 200 грам
  • ванілін— 40 грам
  • шафран— 1 Чайна ложка
Паска на дріжджах - фото крок 1 підігрійте воду. З нею змішайте чотири столові ложки борошна і дріжджі. Добре перемішайте і приберіть на 30 хвилин в тепле місце.

Паска на дріжджах - фото крок 2 10 яєць з'єднайте з сіллю. трохи збийте.

Паска на дріжджах - фото крок 3 Борошно, що залишилося перемішайте з шафраном, ваніліном і цукром.

Паска на дріжджах - фото крок 4 У сухий борошняної суміші зробіть поглиблення. Туди додайте яйця і набряклі дріжджі. Добре замішайте тісто. По порціях додавайте маргарин. Як тільки суміш знайде єдину консистенцію, приберіть її в холодильник на ніч під плівкою.

Паска на дріжджах - фото крок 5 Замочіть родзинки на 20 хвилин. І залиште сушитися на ніч. З ранку дістаньте тісто і включіть її. Воно повинно підніматися години 3. Потім вимішують його 40 хвилин.

Паска на дріжджах - фото крок 6 Трохи обваляйте родзинки в борошні і киньте в тісто. перемішайте. Розподіліть все по формам, заповнивши їх на 1/3 від усього обсягу.

Паска на дріжджах - фото крок 7 У добре розігріту духовку поставите вироби. випікайте 10 хвилин. А потім зменшіть вогонь і готуйте ще 25 хвилин. Потім дістаємо їх і кладемо на бік на 15 хвилин для охолодження, дістаємо з форм.

Паска на дріжджах - фото крок 8 Приготуйте глазур. Білок збийте з цукром. Змастіть нею верх пасок. Можете посипати різнобарвним драже.

Схожі рецепти

Абрикосовий пиріг на дріжджах

Абрикосовий пиріг на дріжджах

Дуже легкий в приготуванні пиріг, який буде прикрасою святкового столу! опис приготування: Для приготування тіста необхідно просіяти борошно, висипати її гіркою і зробити в центрі поглиблення, додати туди дріжджі і 1 ложку фруктози. Потім акуратно влити туди молоко і все поспішаючи перемішати....

читати далі
Ажурні млинці на дріжджах

Ажурні млинці на дріжджах

Ажурні млинці отримали свою назву за зовнішній вигляд, вони схожі на мереживні серветки. Ви дізнаєтеся, як приготувати ажурні млинці на дріжджах, щоб вони були тонкими, красивими і дуже смачними. опис приготування: Найвдаліша начинка для млинців, на мій погляд, це сир. Хоча млинці на дріжджах,...

читати далі
Баурсаки на дріжджах

Баурсаки на дріжджах

Полюбилися багатьом баурсаки до чаю можна приготувати і з дріжджового тіста. Рекомендую простий рецепт Баурсак на дріжджах. опис приготування: Баурсаки з дріжджового тіста виходять дуже легкими і повітряними, а також порожніми всередині. Для приготування Баурсак на дріжджах беремо сухі дріжджі...

читати далі
Млинці на дріжджах і молоці

Млинці на дріжджах і молоці

Хочете спробувати незвичайно повітряні, буквально ажурні млинці, які тануть у роті? Тоді візьміть на замітку рецепт приготування млинців на дріжджах і молоці. опис приготування: Цей рецепт приготування млинців на дріжджах і молоці не підійде для начинки, проте, доповнити їх можна шоколадом, зг...

читати далі
Млинці на дріжджах

Млинці на дріжджах

Для любителів смачної і ситної випічки пропоную простий рецепт млинців на дріжджах. дуже апетитні, ніжні і неймовірно повітряні. Подавати їх можна з улюбленими добавками і топінгами. опис приготування: Рецепт приготування млинців на дріжджах передбачає використання і молока, і води, однак при ...

читати далі