Рецепт Пасха з какао фото

Пасха з какао
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Какао , Сир , Шоколад
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Напередодні свята багато господинь знаходяться в пошуках нових і цікавих рецептів. Один з таких - паска з какао, пропоную Вашій увазі.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування паски з какао вельми простий і може використовуватися не тільки в свято, але і в якості корисного і смачного десерту протягом усього року. Для початку необхідно при кімнатній температурі нагріти вершкове масло. Воно повинно бути саме розм'якшене, а не розтоплене.

2. У мисці розтерти масло з допомогою виделки або віночка до однорідної сметаноподібної консистенції.

3. Додати до маслу цукор і ванілін. Ретельно перемішати.

4. Поступово вводити какао, весь час помішуючи, щоб маса стала повністю шоколадного кольору.

5. Всипати буквально щіпку солі.

6. Через тонке сито необхідно ретельно протерти сир.

7. Протертий сир з'єднати зі сметаною і вимішати до однорідної консистенції.

8. Саме час об'єднати масло з сиром. Робити це краще в кілька етапів, щоб паска була рівномірного шоколадного кольору.

9. Форму, в якій буде паска, застелити чистою марлею. Викласти в форму масу. Марлю акуратно загорнути і зверху встановити вантаж.

10. Великдень з какао в домашніх умовах під пресом повинна знаходиться в холодильнику мінімум ніч, але ідеальний час - це добу. Через 24 години паску можна звільнити з форми і при бажанні додатково прикрасити.

  • Сир - 500 грам
  • Цукор - 200-250 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Какао - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванілін - 1 щіпка
1. Рецепт приготування паски з какао вельми простий і може використовуватися не тільки в свято, але і в якості корисного і смачного десерту протягом усього року. Для початку необхідно при кімнатній температурі нагріти вершкове масло. Воно повинно бути саме розм'якшене, а не розтоплене.

2. У мисці розтерти масло з допомогою виделки або віночка до однорідної сметаноподібної консистенції.

3. Додати до маслу цукор і ванілін. Ретельно перемішати.

4. Поступово вводити какао, весь час помішуючи, щоб маса стала повністю шоколадного кольору.

5. Всипати буквально щіпку солі.

6. Через тонке сито необхідно ретельно протерти сир.

7. Протертий сир з'єднати зі сметаною і вимішати до однорідної консистенції.

8. Саме час об'єднати масло з сиром. Робити це краще в кілька етапів, щоб паска була рівномірного шоколадного кольору.

9. Форму, в якій буде паска, застелити чистою марлею. Викласти в форму масу. Марлю акуратно загорнути і зверху встановити вантаж.

10. Великдень з какао в домашніх умовах під пресом повинна знаходиться в холодильнику мінімум ніч, але ідеальний час - це добу. Через 24 години паску можна звільнити з форми і при бажанні додатково прикрасити.

Схожі рецепти