Пасха печена
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і доступний рецепт печеної святкової паски. Інгредієнти використовуються найпростіші, а випічка виходить набагато смачніше і краще магазинної. Обов'язково спробуйте приготувати!
Перед вами - простий рецепт приготування паски печеної. Попередньо замочіть у воді родзинки, щоб він як слід набряк. Для тіста змішуємо тепле молоко з цукром і дріжджами, потім засипаємо решту інгредієнтів. Готове тісто перекладаємо в форму, змащену маслом і чекаємо поки воно підніметься. Потім випікаємо в духовці до готовності. Хай щастить!
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 175 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 5-6 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне - 450 грам
- Дріжджі - 3-4 чайних ложок
- Ізюм - 130 грам
Ізюм заливаємо водою і залишаємо, щоб він набряк (можна це зробити на ніч).
Приготуємо тісто. У тепле молоко додаємо 3 ст.Л. Цукру і дріжджі. Через кілька хвилин вводимо решту інгредієнтів. Перекладаємо тісто в форму, змащену маслом.
Ставимо тісто в тепле місце, щоб воно піднялося. Це займе 2-3 годину.
Випікаємо паску в духовці 35-40 хвилин, температура 180 градусів.
Готову випічку остудіть і покрийте цукровою глазур'ю і присипкою. Смачного!