Рецепт Пасха печена фото

Пасха печена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Дуже простий і доступний рецепт печеної святкової паски. Інгредієнти використовуються найпростіші, а випічка виходить набагато смачніше і краще магазинної. Обов'язково спробуйте приготувати!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування паски печеної. Попередньо замочіть у воді родзинки, щоб він як слід набряк. Для тіста змішуємо тепле молоко з цукром і дріжджами, потім засипаємо решту інгредієнтів. Готове тісто перекладаємо в форму, змащену маслом і чекаємо поки воно підніметься. Потім випікаємо в духовці до готовності. Хай щастить!

  • Яйця - 3 штуки
  • Вершкове масло - 175 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Цукор - 5-6 Ст. Ложок
  • Борошно пшеничне - 450 грам
  • Дріжджі - 3-4 чайних ложок
  • Ізюм - 130 грам
великдень печена - фото крок 1
Ізюм заливаємо водою і залишаємо, щоб він набряк (можна це зробити на ніч).
великдень печена - фото крок 2
Приготуємо тісто. У тепле молоко додаємо 3 ст.Л. Цукру і дріжджі. Через кілька хвилин вводимо решту інгредієнтів. Перекладаємо тісто в форму, змащену маслом.
великдень печена - фото крок 3
Ставимо тісто в тепле місце, щоб воно піднялося. Це займе 2-3 годину.
великдень печена - фото крок 4
Випікаємо паску в духовці 35-40 хвилин, температура 180 градусів.
великдень печена - фото крок 5
Готову випічку остудіть і покрийте цукровою глазур'ю і присипкою. Смачного!

Схожі рецепти