Рецепт Пасха графська фото

Пасха графська
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 3 дн. 0 г. 0 хв.

Вашій увазі пропонується паска графська, смачна і ніжна. Її приготування займає практично 3 дня, однак результат перевершить всі очікування.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування паски графської починається з того, що сир необхідно покласти в миску і поставити під прес. Відправити його в холодильник на 1 добу.

2. Через 24 години можна приступати до наступного етапу приготування. Яйця збити з цукром.

3. Додати вершкове масло і сметану ретельно перемішати.

4. Отриману суміш відправити на вогонь. Постійно помішуючи, довести до кипіння. Головне стежити, щоб яйця не згорнулися.

5. Сир протерти через дрібне сито, щоб не було грудочок.

6. Гарячу масу з'єднати з сиром і все ретельно перемішати.

7. Тим часом можна зайнятися родзинками. Для початку його необхідно залити окропом на 2-3 хвилини. Потім остудити, просушити і трохи подрібнити. Також можна додати інші сухофрукти і горіхи.

8. У готову масу відправити родзинки. Додати ванілін і щіпку солі і все ще раз добре перемішати.

9. Заповнити підготовлену форму сирною масою і зверху поставити прес. Готова паска графська в домашніх умовах повинна стояти в холодильнику під пресом мінімум 48 годин. Можна залишити її і на 3 дня.

10. Потім акуратно звільнити паску з форми. Перед подачею її за бажанням можна прикрасити.

  • Сир - 1 кілограм
  • Крем - 200 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 150-200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ізюм - 50 грам
1. Рецепт приготування паски графської починається з того, що сир необхідно покласти в миску і поставити під прес. Відправити його в холодильник на 1 добу.

2. Через 24 години можна приступати до наступного етапу приготування. Яйця збити з цукром.

3. Додати вершкове масло і сметану ретельно перемішати.

4. Отриману суміш відправити на вогонь. Постійно помішуючи, довести до кипіння. Головне стежити, щоб яйця не згорнулися.

5. Сир протерти через дрібне сито, щоб не було грудочок.

6. Гарячу масу з'єднати з сиром і все ретельно перемішати.

7. Тим часом можна зайнятися родзинками. Для початку його необхідно залити окропом на 2-3 хвилини. Потім остудити, просушити і трохи подрібнити. Також можна додати інші сухофрукти і горіхи.

8. У готову масу відправити родзинки. Додати ванілін і щіпку солі і все ще раз добре перемішати.

9. Заповнити підготовлену форму сирною масою і зверху поставити прес. Готова паска графська в домашніх умовах повинна стояти в холодильнику під пресом мінімум 48 годин. Можна залишити її і на 3 дня.

10. Потім акуратно звільнити паску з форми. Перед подачею її за бажанням можна прикрасити.

Схожі рецепти