Рецепт Панкейкі з рису фото

Панкейкі з рису
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Молочні продукти , Крупи , Молоко , Мал
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Солодке , Панкейкі
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Десерти з рису мають довгу історію. Але якщо ми говоримо про випічці з цієї крупою, то встаємо в ступор. Я згадаю лише ситні пироги з начинкою, мабуть, Усе. Хоча є і один солодкий рецепт. Читайте!

Опис приготування:

Я описала, як приготувати панкейкі з рису. За основу взято рецепт класичного пудингу з корицею і мускатним горіхом, а до нього вже додалися інгредієнти для тіста. Вийшло щось незвичайне, але смачна страва. І якщо мої діти не люблять рисовий пудинг, то цю випічку із задоволенням з'їли. Пора приступати!

  • Борошно пшеничне - 90 грам
  • Рис відварний - 200 грам
  • Молоко - 240 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цукор білий - 3 Ст. Ложки
  • Ізюм - 50 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Кориця мелена - 1, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх мелений - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
панкейкі з рису - фото крок 1
1. Для початку розтопіть масло, перемішайте його з молоком і яйцем. Також всипте заздалегідь відварений рис.
панкейкі з рису - фото крок 2
2. В іншому посуді перемішайте борошно з сіллю, мускатним горіхом, цукром, корицею і розпушувачем.
панкейкі з рису - фото крок 3
3. Потім змішайте суху і рідку суміші. Замішайте тісто. Додайте в нього промиті родзинки. Ще раз перемішайте.
панкейкі з рису - фото крок 4
4. Випікайте панкейкі в розігрітій олії на сковороді по 2 хвилини з кожного боку. Подавайте випічку з улюбленими добавками. Приємного чаювання!

Схожі рецепти