Пангасіус в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як швидко і смачно приготувати пангасіуса в мультиварці. Я використовувала томатний соус, але можна для дітей замінити його сметаною. Сіль і спеції додайте індивідуально, за смаком.
Обробити рибу на філе, поріжте шматочками. Покладіть шматочки риби на подрібнені овочі і запечіть його на режимі випічка" 30 хвилин. Готово! Подавайте з овочами. Вийде дуже смачний і ситний вечеря. Можна до рибку подати гарнір з рису або макаронів, наприклад. А можна просто подати рибку з салатом зі свіжих овочів.
- Пангасіус - 1 штука
- Томатний соус - 3-4 Ст. Ложок
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте всі необхідні продукти. Pangasiusa vımoyte, відріжте йому голову, плавники і хвіст. Видаліть нутрощі, промийте рибку ретельно.
Зніміть філе з кістки. Зніміть шкіру. Перевірте, щоб не було кісток.
Тепер поріжте рибу на невеликі шматочки.
Поріжте крупно півкільцями цибулю. Моркву натріть на крупній квадратної тертці або порізати соломкою.
На дно каструлі мультиварки налийте рослинне масло. Вставити овочі, приправити сіллю, зверху викладіть рибу, сіль і спеції використовуйте за смаком.
Полийте томатний соусом рибу, встановіть каструлю в мультиварку. Увімкніть режим "випічка" з 30 хвилин, стартуйте.
Пангасіус в мультиварці готовий! Смачного!