Рецепт Пангасіус в мультиварці фото

Пангасіус в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Хочу розповісти, як швидко і смачно приготувати пангасіуса в мультиварці. Я використовувала томатний соус, але можна для дітей замінити його сметаною. Сіль і спеції додайте індивідуально, за смаком.

Опис приготування:

Обробити рибу на філе, поріжте шматочками. Покладіть шматочки риби на подрібнені овочі і запечіть його на режимі випічка" 30 хвилин. Готово! Подавайте з овочами. Вийде дуже смачний і ситний вечеря. Можна до рибку подати гарнір з рису або макаронів, наприклад. А можна просто подати рибку з салатом зі свіжих овочів.

  • Пангасіус - 1 штука
  • Томатний соус - 3-4 Ст. Ложок
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
пангасіус в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні продукти. Pangasiusa vımoyte, відріжте йому голову, плавники і хвіст. Видаліть нутрощі, промийте рибку ретельно.
пангасіус в мультиварці - фото крок 2
Зніміть філе з кістки. Зніміть шкіру. Перевірте, щоб не було кісток.
пангасіус в мультиварці - фото крок 3
Тепер поріжте рибу на невеликі шматочки.
пангасіус в мультиварці - фото крок 4
Поріжте крупно півкільцями цибулю. Моркву натріть на крупній квадратної тертці або порізати соломкою.
пангасіус в мультиварці - фото крок 5
На дно каструлі мультиварки налийте рослинне масло. Вставити овочі, приправити сіллю, зверху викладіть рибу, сіль і спеції використовуйте за смаком.
пангасіус в мультиварці - фото крок 6
Полийте томатний соусом рибу, встановіть каструлю в мультиварку. Увімкніть режим"Випічка" з 30 хвилин, стартуйте.
пангасіус в мультиварці - фото крок 7
Пангасіус в мультиварці готовий! Смачного!

Схожі рецепти